Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 12 ноември

Добави коментар

Кои са вълшебните думички, с които всеки би могъл да промени живота си - утре, 12 ноември в "Искрено и лично"
Темата: "Излекувай живота си"

Сряда, 10:00 ч., „Нова телевизия”

Темата: "Излекувай живота си"

Колко пъти сте се поглеждали в огледалото и сте си казвали: : "Аз много обичам себе си"? Вместо това себеутвърждаване по колко пъти на денонощието се ядосвате за нещо и все си мислите, че не ви върви?

Татяна Рачева, магистър по музикална педагогика казва: „Всичко лошо е от нашите мисли. Работих върху себе си и се научих, когато съм в улично задръстване, вместо да се ядосвам, да погледна небето и да му се зарадвам.”

Не допускате ли, че ако постоянно живеете в очакване за нещо хубаво, то ще се случи? Проверена практика от Цвети Алексова, треньор по лека атлетика и магистър по педагогика: „Имунизирана съм срещу всякакви неприятности. Събуждам се сутрин и си казвам, че посрещам и днешния ден с любов.”

Да, те са се научили да гледат позитивно на живота и да му се радват, защото са прочели книгите на Луиз Хей, основателката на движението за самоусъвършенстване, и са приели философията ѝ за щастлив живот.

Нейна ученичка и последователка е Ангелина Могилевска, психолог-консултант, магистър по педагогика. Тя е първата и единствена рускиня, ученичка на Луиз Хей. „Преди животът ми се делеше на дяволи и ангели, имаше добро и лошо. Сега в живота ми има само ангели. Ако някой ми каже някаква гадост, аз мислено му казвам: ”Въпреки всичко, аз те обичам!”

Такава е днешната философия на Ангелина и тя я споделя с всички: „По-често трябва да се глеждате в огледалото и да си казвате: „Аз много обичам себе си!” Напишете го с червилото си на огледалото. Ще го прочете мъжа ви и ще помисли, че е за него. Така и той ще ви обикне още повече.”
Гледайте предаването и една одухотворена и искряща от живот жена, ще ви разкрие още вълшебни думички, с които всеки би могъл да промени живота си, стига да поиска. Защото човек сам избира какво да получи от Вселената...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова , Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"