Актуално В програмата

Искрено и лично - 24 октомври

Добави коментар

Рисковете от домашно приготвените консерви - утре в „Искрено и лично”
Искрено и лично - 24 октомври

В сезона на туршиите сме и настъпва паниката по приготвянето на зимнината.
Тичаме по пазарите и купуваме зеленчуци, за да ги затворим в буркани за зимата. А дали не ни излиза по-скъпо, вместо да си ги купим готови от магазина?

Иванка Василева, преподавател по готварство в Софийската професионална гимназия по туризъм
, сама си прави зимнината, защото „друго си е домашното, вкусът е друг”. И с охота ще покаже в студиото как редува червени и зелени пиперки, моркови и карфиол, краставички и зелени домати в буркана.

Инж. Мария Димова, мениджър качество в „Олинеза”, отдавна не си губи времето със затваряне на буркани.
Като специалист тя знае рисковете от домашно приготвените консерви и ще предупреди за тях.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър