Архив Music Idol

Ирландка и индонезиец са сред кандидатите за музикална слава

1 коментар

Над 1500 души ще трябва да прослуша предварителното жури на Music Idol 3 по време на кастингите в Бургас
15 годишната ирландка Лорен Марч Над 1500 души ще трябва да прослуша предварителното жури на Music Idol 3 по време на кастингите в Бургас.

Една част от тях вече преминаха през първата фаза на отсяването. Сред тях са 15 годишната ирландка Лорен Марч и 26 годишният Ашеп Маскар от Индонезия. Въпреки, че единствената пречка пред тях се оказа езиковата бариера, защото и двамата не говорят български, Лорен все пак се престраши и изпълни на чист български език песента  „Ах морето”. Само след два дни Марч и Ашеп ще имат възможност да убедят Мария, Фънки и Дони, че заслужават да продължат във втората фаза на шоуто.
Въпреки възрастовите ограничения участието в Music Idol се оказа цел за 55 годишен мъж и 57 годишна жена.

В изключителна атракция се превърнаха изпълненията на Емануил Чобанов от Карнобат. 21 годишният ром заложи на авторски песни придуржени с опити за интересна хореография, която остви без дъх от смях екипа на шоуто.

От утре най-добрите сред кандидатите ще трябва да покажат на какво са способни, за да се преборят за място сред финалистите на най-успешното музикално шоу в България. Освен тримата членове на журито кандидат идолите ще трябва да впечатлят и гордостта на бургаската сцена – Тони Димитрова.  Звездата ще даде своите коментари за техните изпъления, но тя няма да има право на глас при изибрането на талантите. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер