Актуално Търси се...

Йорданка Фандъкова в „Търси се...” тази събота, 10 април по bTV

Добави коментар

Кметът на София Йорданка Фандъкова в „Търси се...” тази събота, 10 април, от 11:00 часа, по bTV.
Кметът на София Йорданка Фандъкова ще бъде гост в студиото на „Търси се...” тази събота, 10 април, от 11:00 часа, по bTV. Какъв е животът на първата жена кмет на столицата извън политиката - това ще разкрият на зрителите най-близките ѝ приятели и роднини.

Йорданка Фандъкова

Първата изненада ще бъде срещата с министър-председателя Бойко Борисов, който ще разкаже как още на първата им среща е поканил Йорданка Фандъкова да стане заместник-кмет на София.

Правихме едно дарение в нейното училище. След това седнахме да пием кафе и аз ѝ казах, че ѝ предлагам поста, давам ѝ срок до утре и искам отговорът да бъде „да”, спомня си Борисов. „ За петте години, в които се познаваме, ние нито веднъж не сме имали лична вечеря, само вечери по работа. Тя не показва кога е ядосана, но аз винаги я познавам, защото много пуши и се изчервява”, ще разкаже премиерът.

Водещите Меги и Нели ще срещат Фандъкова и с друг държавник – министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той ще ѝ отправи най-голямото предизвикателство, което стои пред Фандъкова в момента – за месец да се справи с дупките по пътищата на града.

Йорданка ФандъковаНай-любопитна ще бъде срещата с бившите колеги на г-жа Фандъкова – учителите от 73 СОУ, където тя е работила повече от 20 години, осем, от които е била директор. „Това са най-близките ми приятели и хора, които винаги ще обичам”, развълнувана ще разкрие Фандъкова. Учителите ще разкажат за разкрепостения ѝ дух. „Тя ходеше с много къси поли, обича да слуша хеви-метъл и е страшна купонджийка. Може да ти извади душата с памук. Все още сме сърдити на Бойко Борисов, че ни я отмъкна”, с добри чувства ще разкажат учителите. Те ще предизвикат бившата си колежка да направи салата за съпруга си.

Най-емоционална ще бъде срещата със сестра ѝ Елка, която живее в Пловдив.
„Беше много красиво дете. Постоянно ѝ правех прически, обличах я и до днес за мен тя си остава малката ми сестричка. Обичам я безкрайно много”, развълнувано ще разкаже сестра й.

Артистичен поглед към кмета на София ще прибави актьорът Христо Мутафчиев. Той ще я предизвика да изпълни в студиото на „Търси се...” монолога на Жулиета от пиесата на Шекспир. Как ще се справи като актриса Йорданка Фандъкова – зрителите ще имат възможност да видят тази събота от 11:00 часа по bTV.    Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“