Актуално В програмата

Йорданка Фандъкова новият звезден репортер на Нова ТВ

Добави коментар

В седмицата от 14 до 18 декември звезден репортер на „Нова телевизия” ще бъде кметът на София Йорданка Фандъкова.

Първата жена-кмет на София репортерства в името на един по-приветлив град.

 

Йорданка Фандъкова новият звезден репортер на Нова ТВ

 

В седмицата от 14 до 18 декември звезден репортер на „Нова телевизия” ще бъде кметът на София Йорданка Фандъкова. В дебюта си като журналист тя ще търси отговор на въпроса как може София да стане по-приветлив град.

В понеделник Фандъкова ще ни заведе в двора на директора на столичния кинофестивал Стефан Китанов, за да покаже как градинката пред кооперацията се радва на приветлив вид, вместо да отблъсква с обичайно занемареното си състояние. Примерът е толкова заразителен, че дори на съседите да им се приискало да облагородят и те своите дворове.

В края на репортажа Йорданка Фандъкова ще обяви първо за зрителите на „Нова телевизия” гореща новина от Столичната община.

Вторник ще отведе звездния репортер по следите на един от най-болезнените проблеми на София - бездомните кучета. Какъв казус ще завари Фандъкова в квартал „Изток”?

Как София да стане по-зелена и с повече дървета? Звездният репортер Фандъкова ще анкетира своите съграждани и ще излезе с предложение в сряда.

Към края на дежурството си в новинарския екип, т.е. в четвъртък, тя ще вземе интервю от архитект Димитър Паскалев. Поводът е идеята за велоринг в София, който да свърже големите столични паркове. Фандъкова ще потърси и позицията на общината по този проект.

Петък звездният репортер ще отдели за въпросите на най-важните жители на града – децата. Какво ги вълнува най-много сега и какво пожелаха те на София...

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”