Актуално В програмата

Йоана Върбичкова отпадна от „Survivor“

Добави коментар

Битката за голямата награда в „Survivor: Скритият идол“ приключи за Йоана Върбичкова, която беше смятана за един от най-подготвените, прозорливи и комбинативни участници в екстремното риалити. Актрисата отпадна от приключението след дуел с шампионката по джиу джицу Мила Савова на Острова на изкуплението.

Двете участнички, които не скриха уважението и приятелските си чувства, се сблъскаха в първата битка на изгонените от обединеното племе „Мапурондо“. Вместо сила, те трябваше да демонстрират търпение и прецизност при реденето на кула от пръстени и дървени топки. Мила се оказа по-сръчна и фокусирана, триумфира в изпитанието и така запази шанса си да продължи напред към наградата от 150 000 лева и титлата „Последният оцелял“. За Йоана остана утехата, че ще бъде първият член на журито в „Survivor: Скритият идол“ и ще има решаващ глас при избора на победител.

Текст от potv.bg
„Съжалявам, че за мен играта приключи. „Survivor“ беше страхотно приключение, което трудно може да се опише с думи - тотално непредвидимо и много красиво. Ще остане в спомените ми за цял живот. Благодаря на моите две прекрасни деца за подкрепата. Искам да знаят, че тяхната майка направи всичко, което беше по силите й“, каза през сълзи участничката на раздяла.

Към разочарованието от загубата Йоана прибави неприятната изненада, че спринтьорката Карин Околие, на която имаше доверие, е гласувала за изгонването й от племето „Мапурондо“.

Текст от potv.bg

След победата си срещу Йоана, Мила ще продължи живота си на Острова на изкуплението и ще очаква следващия си съперник. За да преодолее по-лесно физическите предизвикателства, тя получи въже и мачете. С останалите изпитания ще трябва да се справи със силата на духа си.

„Когато останеш сам след нищото, сред дивата, непозната природа, се появяват най-големите ти страхове. Но няма вариант да се прекърша“, категорична е тя.
Текст от potv.bg

Далеч от Острова на изкуплението, в обединеното племе „Мапурондо“, участниците започнаха да плетат нови стратегии за оцеляване. Най-добрата приятелка на отпадналата актриса - офталмологът Борислава, бързо се адаптира към новата ситуация. Тя създаде коалиция със студентката Анелия и в бъдеще двете планират да играят заедно, за да отстранят футболната съдийка Джулиана и собственика на автосервиз Драгомир.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor , Survivor: Скритият идол

Десет популярни личности срещу десет бойци в новия сезон на Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV