Актуално В програмата

Йоана признава пред Слави: “Лесно се възбуждам”

Добави коментар

Йоана признава пред Слави: “Лесно се възбуждам”. Deep Zone ще представят новия си сингъл този петък (5 септември) в “Шоуто на Слави”.
Йоана признава пред Слави: “Лесно се възбуждам”Deep Zone ще представят “предпремиерно” новия си сингъл този петък (5 септември) в “Шоуто на Слави”. Парчето бе записано преди няколко седмици като част от представянето на проекта в подкрепа на българската авторска музика – “Music Space”, но за първи път ще бъде изпълнено в тв ефира.

Заглавието на новата песен на Deep Zone е “Лесно се възбуждам”, а в петък вечер Йоана ще изпее предизвикателния текст специално за Слави Трифонов. Официалната парти премира на сингъла и видеоклипа към него обаче ще бъде в средата на септември, обещаха музикантите. Посланието на парчето пък е унисекс: “По време на концертите, когато изпълнявахме “Лесно се възбуждам” забелязах, че и мъжете с голямо удоволствие припяваха тези думи на половинките си”, казва Йоана.

Саундът на песента е не по-малко предизивкателен от самия текст. Стилът е в изключително популярния напоследък кросоувър между хаус, денс и електро, а автор на музиката е DJ Dian – един от “кръстниците” на вече нашумялата в цял свят “Българска хаус мафия” (Deep Zone, Balthazar и Jack Rock).

Йоана признава пред Слави: “Лесно се възбуждам”


“Лесно се възбуждам” бе и част от репертоара на изпълнителите по време на лятната им обиколка в клубовете в цялата страна и бе приета изключително добре от феновете. В интернет пространството бяха пуснати работни варианти на парчето, а почитателите вече сами направиха няколко видеоклипа към изпълнението, които се радват на голяма популярност в сайтовете за видео споделяне. Крайният вариант на парчето “Лесно се възбуждам” обаче можете да чуете за първи път в тв ефира, този петък, в “Шоуто на Слави”.

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"