Актуално В програмата

Интрига изкара Лъчезар от оцеляването

Добави коментар

Интрига изкара Лъчезар от оцеляването. Участничка признава за влечението съм към друга.
Интрига изкара Лъчезар от оцеляването
Оцеляващите вече са на ръба на силите си. Рано сутринта мъжете в Пачека получиха личните си вещи, след което част от тях не успяха да скрият сълзите си. Живко получи снимка на семейството си и каза, че то е всичко за него. Али се зарадва на сърце, подарено му от близки и през сълзи заяви, че такива моменти го крепят, за да продължи напред в играта.
Въпреки че племето е тотално изтощено, мъжете не спират да търсят храна, като основната засега си остават малките охлюви, които едва стигат за жените в племето. Това накара Николай да направи близо 20 метрова въдица, с която обаче до момента не е уловил нищо.

Мого Мого се изправиха един срещу друг в надпревара за личен имунитет. Преди това Лъчо се оплака пред всички, че Силвия Димитрова не е спряла да мрънка заради условията и е попречила на съня му. Въпреки че привидно всичко изглеждаше спокойно в племето, всички членове на Мого Мого хвърлиха усилия за спечелването на личен имунитет. Изпитанието се състоя в два кръга. В първия деветимата участници трябваше да се доберат с тичане до 8 колчета. Този, който не успее, отпада от играта. Това, разбира се, оказа пухкавият Вънов.

В следващия кръг на изпитанието оцеляващите се бориха по двойки. Върху специална платформа всеки един от тях трябваше да се опита пръв да хване колче, изстрелващо се от отвор в масата. Така на финала се оказаха Димитър и Спас. Режисьорът обаче показа по-добра концентрация и си осигури спокойствие до следващия съвет, след като победи с три на два. Така Димитър обърка тотално сметките на своите съплеменници. В полезрението им обаче остана друг противник, при това един от силните физически – Лъчо Козела.

Първата част от племенния съвет премина съвсем спокойно, като всички заявиха, че ще гласуват по лична преценка. Това не се случи и в крайна сметка се разигра истински театър. Силвия Димитрова заяви, че един от участниците я е обидил тежко. Никой обаче не реагира, след което тя произнесе името на Лъчезар, който съвсем не очакваше подобно обвинение. В крайна сметка Димитър реши да даде спечеления от него втори имунитет на Гавазов, който го преотстъпи на Галя. Тя пък го отказа и го предаде на Спас – най-верния приятел на Лъчо в играта. Той обаче реши, че най-много от имунитет се нуждае Вънов.

Така никой не се опита нито за миг да спаси Лъчезар и той се оказа поредната жертва на задкулисните игри в племето. Преди да напусне племенния съвет Лъчо прошепна на Силвия, че няма нищо общо с интригата и зад нея стои Гавазов.

Тази вечер в епизода Пачека и Мого Мого ще се изправят в изпитание за награда. Една от сървайвърките ще признае за влечението си към друга от противниковото племе.
Николай Мартинов ще нахрани племето си за пореден път, а Владо Карамазов ще приготви палачинки на една от оцеляващите.

Утре от 12.00 часа Филип Лхамсурен ще даде онлайн интервю на сайтa на Survivor:Островите на перлите. Всеки, който желае да научи повече за най-екзотичния участник в играта може да отправи своите въпроси към него на адрес www.survivor.btv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV

Двама фаворити за победата отпаднаха от „Survivor: Скритият идол“ по bTV