Лица Други

Иновативния екшън трилър „Близнакът“ от днес в кината

Добави коментар

От този петък, 11 октомври, в кината ни очаква “Близнакът” – иновативен екшън трилър на носителя на „Оскар“ Анг Лий с участието на Уил Смит.

Вижте къде и кога да гледате „Близнакът“

 

От този петък, 11 октомври, в кината ни очаква “Близнакът” – иновативен екшън трилър на носителя на „Оскар“ Анг Лий  с участието на Уил Смит.

 

Уил Смит е в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който изведнъж става мишена на мистериозен млад таен агент, който очевидно може да предвиди всеки негов ход.  Но готов ли е да се изправи „очи в очи“ с него? Когато той е негов клонинг? Образът на 23-годишния Младши е изцяло дигитално създаден на 100% от актьорското изпълнение на Смит. В продукцията участва и Клайв Оуен ,който влиза в ролята на Клей Варис – безскрупулният шеф на програмата за клониране. Той стои зад създаването на Младши. Бенедикт Уонг е Барън, бивш колега и близък приятел на Хенри. Мери Елизабет Уинстед е младата агентка Дани, чиято задача е да следи Хенри, но става негов съюзник.


Филмът е режисиран от носителя на „Оскар“ Анг Лий и е продуциран от Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.

 

Добави описание

 

“Киното, каквото го познаваме, не би могло да разкаже тази история. Благодарение на невероятните дигитални технологии, не само можем да видим по-младия и по-възрастния Уил Смит заедно на екран, но можем и да съпреживеем историята на много по-дълбоко ниво. Късметлия съм да мога да експериментирам и да тествам границите на дигиталното кино. Щастлив съм и че мога да работя с двама Уил Смит. Единият е много обигран, другият – темпераментен и откровен до болка. Това е най-добрата игра на Уил досега. Когато двамата Уил се съберат на екран, се получава истинска магия. Освен това огромните усилия и техническите заложби на екипа да създадат една нова киноестетика са едновременно вдъхновяващи и затрогващи. Наистина се надявам този филм да създаде ново кинопреживяване за феновете по света.” - казва Анг Лий, режисьор на “Близнакът”.

 

“Емоционалните и физически предизвикателства, пред които този филм ме изправи, са най-изтощителните за цялата ми кариера. Анг разширява границите на възможното, за да може да даде на зрителите кинопреживяване, което няма да получат никъде другаде. Това не е просто екшън филм, а едно изследване на това какво може да ни научи по-младото ни „Аз“. Сега съм на 50 и да се превърна отново в 23-годишния Уил е голяма ирония, защото на 23 нямаше да бъда готов за тази роля. Надеждата ни е в тази история да има по нещо за всекиго – невиждана досега киномагия, дълбоки образи и екшън от ново поколение.” - споделя  Уил Смит за “Близнакът”.

 

Добави описание

 

„Гледаме Уил, който се изправя сам срещу себе си от преди 30 години,“ коментира продуцентът Джери Брукхаймър. „Това не е подмладяване или лицево проследяване, а изцяло дигитално творение. Всяка сълза, всеки удар, всичко, което виждате, е Уил Смит,“ допълва специалистът по визуалните ефекти Бил Уестенхофер. 

 

Извън добре познатите формати 2D, IMAX и 4DX, в избрани киносалони ще имаме възможност да се насладим на  Близнакът и в 3D+ in HFR– революционен дигитален формат с 60 кадъра в секунда (двойно повече от стандартните 24), който предлага картина по-близка от всякога до това, което вижда човешкото око. С 60 3D изображения в секунда, 3D+ in HFR може да се похвали с по-голяма дълбочина на изображението и позволява на зрителите да видят и изживеят много повече от един кадър, „вкарвайки ги директно във филма“. Комбинацията от техническо изпълнение и екшън на по-високо ниво, която може да бъде видяна в 3D+ in HFR, доставя на зрителя емоционалното пътешествие и визуалния спектакъл точно така, както е оригиналният замисъл на режисьора.


Близнакът” идва в кината от 11 октомври на 3D+ in HFR, 2D, IMAX и 4DX

Вижте къде и кога да гледате „Близнакът“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Близнакът