Актуално В програмата

Индира признава истината за Борислав в "Къртицата"

Добави коментар

Голямата Битка и поредния изгонен от Къртицата 2 на живо от Базата в 19.30 тази вечер

Голямата Битка довечера призовава на Арената всички супергерои, които ще преодоляват трудни препятствия в „Царството на анакондите”. Физическите изпитания ще бъдат съпътствани с психологически предизвикателства породени от несподелени чувства, които витаят в Базата на Къртицата 2 и не дават покой на някои от участниците. Индира ще разкрие истината за връзката си с Борислав и обещанията, които й е давал. Как това ще повлияе  на номинациите тази вечер, предстои да разберем.

Индира признава истината за Борислав в 'Къртицата'

Страховитото Предверие, в което супергероите трябваше да носят змии с уста, се оказа не особено трудно за манекенката Виктория Джумпарова, която за пръв път снощи демонстрира бойната си подготовка в игрите. Предизвикателството „Бързи и яростни” изопна нервите на Емил Русев, като го остави приклещен между съпругата му Христина и бившата му любима Виктория. Към странният любовен триъгълник се присъедини и Илиян Киряков, които доказа, че може да се справи блестящо с всички провокации.

Индира признава истината за Борислав в 'Къртицата'

В снощните изпитания на характери 49-годишната Кети устоя на Изкушението и игра в полза на съотборниците си. Зрителите обаче я номинираха като предполагаем саботьор и днес Кети за трети пореден път ще се бори за оставането си в Базата.

Кой от Заселниците ще застане лице в лице с вечно оцеляващата Екатерина – очаквайте поредната игра всеки срещу всеки, довечера от 19.30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2