ТВ анонси bTV

„Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп” - премиера по bTV

Добави коментар

От 7 ноември всяка неделя от 20:00 часа по bTV Харисън Форд ще се въплъщава в ролята на легендарния археолог Индиана Джоунс.
Индиана Джоунс Месецът на Индиана Джоунс стартира на 7 ноември

От 7 ноември всяка неделя от 20:00 часа по bTV Харисън Форд ще се въплъщава в ролята на легендарния археолог Индиана Джоунс. Славата на героя тръгва още от 1981 г., когато Джордж Лукас създава първия филм „Похитителите на изчезналия кивот”, който ще бъде излъчен по bTV в неделя, 7 ноември.

През 1984 г. поредицата е допълнена от „Индиана Джоунс и храмът на обречените”. Зрителите ще имат възможност да гледат филма на 14 ноември от 20:00 часа. Успехът на лентите за археолога превръща в легенда учения, чиито отличителни знаци - камшик, шапка и кожено яке, стават символи на приключението. Славата на поредицата се затвърждава през 1989 г. с третата част - „Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход”, който зрителите на bTV ще могат да гледат на 21 ноември от 20:00 часа. Следват телевизионна поредица, видео игри и тематични кътове в увеселителни паркове по целия свят.Въпреки че е измислен, героят на Харисън Форд придобива световна слава и милиони фенове от различни поколения. Списание „Тайм” го нарежда на второ място в класацията за най-великите въображаеми герои на всички времена, като отстъпва само на Шерлок Холмс.

В месеца на Индиана Джоунс по bTV, феновете на най-великия филмов герой ще имат възможност да гледат премиерно в българския национален ефир «Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп» на 28 ноември от 20:00 часа.

  Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Индиана Джоунс

Харисън Форд за пети път в ролята на Индиана Джоунс