Актуално В програмата

Игри на волята: Мартин Николов - Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

Добави коментар

Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели битката между участниците от племето на Изгубените и се върна обратно при Старейшините.

Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели битката между участниците от племето на Изгубените и се върна обратно при Старейшините. Той се спаси от Чистилището, където прекара само няколко дни. Последното място в играта зае дъщерята на Краси Дунев - Никол, а Румен Радев остана втори и отново се раздели на косъм с възможността да се събере с любимата си Теодора Мудева. След завръщането си Мартин ще трябва да изпрати един от Старейшините в Чистилището, като под прицела му попадат двама души - бизнес дамата Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава.

Николай, по-малкият брат на Иван Рълев от Гладиаторите, също се сбогува с мечтата да спечели “Игри на волята” 5. Той напусна екстремното риалити по медицински причини. Минути преди старта на битката за спасение водещата Ралица Паскалева сподели на съплеменниците на Николай, че той вече се чувства добре.

Капитанският сблъсък беше спечелен от Благомир Мастагарков от Старейшините. Той измъкна победата от водача на Амазонките Мария Оряшкова и завоюва предимството за племето си в номинационната битка в сряда. Последен завърши културистът Николай Костадинов, който пестеше силите си в началото, но след това не успя да навакса.

В следващия епизод Елвиса ще трябва да вземе решение кого да изпрати в Чистилището. Виолета и Денислава няма да се предадат лесно, а бизнес дамата дори ще опита да насочи гнева на Мартин към най-близкия му човек - Мастагарков.

Не пропускайте “Игри на волята” в сряда, 27 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел