Актуално В програмата

„Игри на волята: България”: Ловците се завръщат в Резиденцията

Добави коментар

Ловците се завръщат в Резиденцията в „Игри на волята: България”

Тежка териториална битка определи къде ще живеят племената през новата седмица.

  • Жътварите понесоха тежка загуба и се отправят към Дивата река – отборът за втори път попада на дъното, след като е прекарал седмица на лукс в Резиденцията.
  • Въпреки че са най-малобройното племе, Рибарите успяха да запазят мястото си в Стопанството и ще се радват на подслон и храна през следващите дни.
  • Ловците от своя страна не оставиха последния провал да ги сломи и се завръщат към добре познатата си Резиденция, където до момента са прекарали най-много време.

Изборът на капитан на племената премина през серия спорове и обсъждания между играчите. Най-много гласове от Рибарите събра Александър, а при Жътварите Сюзън запази поста си след като желанието на Владислав и Любомир отново беше пренебрегнато. При Ловците настъпи неочакван обрат и опитният Тодор беше заменен от Милен. Провокация от Йоанна извади от равновесие бившия капитан, който се почувства злепоставен от студентката в Йейл – не закъсняха и тежките думи. 

 

Рибарите

 

Новите лидери поведоха отборите към Арената, където ги очакваше битката за територия. Тази седмица изпитанието включваше плуване, точен мерник и пореден сложен пъзел. Последователно шест воини трябваше да стигнат до понтон в морето, да развържат една от шест топки, да се върнат  на сушата с нея и да я вкарат в дълбок кош. След като и последното точно попадение беше направено, започна реденето на ребуса. 

При старта на битката Жътварите успяха да си извоюват солидна преднина, а плътно след тях бяха Ловците. Притеснението на Рибарите, че сред тях няма добри плувци, беше основателно и през цялата първа част те заемаха последното място. Жътварите започнаха първи да редят своя пъзел, а във врата им през цялото време дишаха Ловците.

 

Ивана и Любомир

Ивана и Любомир изпитаха истинско затруднение с ребуса и по този начин изпратиха жълтото племе на последното място в класирането. Най-бързо се справиха Ловците, а втори станаха Рибарите.

Ловците се завръщат в Резиденцията в „Игри на волята: България”

Утре вечер предстои следваща оспорвана битка за племената, която може да промени изцяло хода на играта. Как ще се развие тя и какъв е залогът, не пропускайте да разберете в „Игри на волята: България“ утре вечер от 21:00 ч. по NOVA.
 

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”