Архив VIP Brother

Ицо Хазарта от група "Ъпсурт" във VIP Brother 3

1 коментар

Ицо Хазарта от група "Ъпсурт" стана втората българска звезда, официално потвърдила участие в благотворителен VIP Brother 3.

Ицо Хазарта от група Ъпсурт стана втората българска звезда, официално потвърдила участие в благотворителен VIP Brother 3.


Ицо Хазарта от група "Това предаване е много готин начин така наречените звезди да покажем, че имаме някаква стойност. Защото много се говори за това, че повечето от известните хора у нас не произвеждат някакъв продукт, който да носи удоволствие на хората, а се занимават повече с това да се величаят и да рекламират себе си. Ако ние през тези 8 седмици съберем сумите, които предварително сме си представяли и мечтали, то който каквото иска да каже след това. Ние ще сме успели да помогнем в събирането на средства, които реално ще променят съдбите на хора в нужда.", сподели Хазарта във връзка с решението си да влезе в първия благотворителен сезон на VIP Brother 3.

Третият сезон на VIP Brother ще бъде посветен на осем благотворителни каузи.
Вече е известна и първата от тях. Родните звезди ще помагат на незрящи хора и е предложена от първата участничка – телевизионната водещата Гала. Освен с това, звездите ще се борят за социалното приобщаване на деца, лишени от родителски грижи и още много други благородни инициативи.

Във VIP Brother 3 дванадесетте VIP съквартирани в продължение на осем седмици ще се борят за 8-те каузи. Всяка седмица в “Къщата” ще има различна мисия. Тя ще е посветена на определена кауза. Докато правят шоу родните известни личности ще събират пари. На финала на шоуто средствата ще се разделят по равно между всички каузи.

Професионалните задачи във VIP Brother 3 ще демонстрират вродената интелигентност на съквартирантите, уменията им да се справят във всяка една ситуация, дори оставени сами на улицата, както и тяхната решимост да подкрепят добрата цел. Без колебания, срам, предразсъдъци и притеснение - с открито сърце.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother