Актуално Други

Ясновидци се завръща

1 коментар

Хитовото риалити предаване „Ясновидци” ще се завърне скоро в ефира на БиТиВи.

Хитовото риалити предаване „Ясновидци” ще се завърне скоро в ефира на БиТиВи. Вторият му сезон е очакван от зрителите на най-гледаната телевизия с огромно нетърпение. За тяхна радост, завръщането на „свръхестественото” шоу скоро ще бъде факт.

Но преди това продуцентите от Глобал Филмс обявяват кастинг за ясновидци! Всеки, който иска да покаже и докаже своите свръхестествени, телепатични, метафизични и всякакви паранормални способности, ще има тази възможност през новия сезон.

Ясновидци се завръща

Желаещите да станат част от „Ясновидци II“ могат да се кандидатират на телефон 02/974 04 33 както и на електронния адрес yasnovidci@globalfilms-bg.com с кратко представяне, което да включва име, контакти за обратна връзка, какво е заниманието им в момента и какви са свръхестествените им таланти. Кандидатурите ще се събират до 24 октомври тази година.

В новия сезон на „Ясновидци” телепатичните си способности ще конкурират 8 души. Те ще се изправят пред нелеки изпитания. Ще трябва да преминат през всевъзможни задачи, за да докажат своя талант в областта на ясновидството.  Водещ отново ще бъде изключителния Ники Георгиев, за когото мнозина подозират, че сам има вещерски способности.

Ясновидци се завръща

Първият сезон на „Ясновидци” бе излъчена между март и май тази година. В рамките на 10 серии участниците трябваше да се преборят с различни предизвикателства. Всяко тяхно решение бе подложено на обсъждане от страна на безпристрастно жури. Сред част от задачите, с които ясновидците трябваше да се справят през миналия сезон са да открият местонахождението на човек, да разгадаят тайните на едно престъпление, да усетят енергията на живо същество или пък да разберат кой е притежателят на даден предмет и други...

„Ясновидци I” пожъна изключителен успех! Още със стартирането си през март тази година, се превърна в най-рейтинговото предаване за месеца. Първият излъчен епизод от риалитито категорично се оказа най-предпочитаното от зрителите предаване и моментално изстреля „Ясновидци” на първо място по гледаемост за месец март. През април и май „Ясновидци” неизменно бе в Топ 3 в рейтинг класациите.

Ясновидци се завръща

Победителката от предишнияя сезон Ивелина Христова в момента е може би най-търсената ясновидка в България. Графикът ѝ е уплътнен за месеци напред и ангажиментите с хора, които очакват среща с нея не свършват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.