Предавания Риалити шоу

Ясновидци

Добави коментар

В „Ясновидци” зрителите ще видят 10 българи, които имат претенции за свръхестествени способности.

Ясновидци

“Ясновидци” в шоу в 10 епизода. В „Ясновидци” зрителите ще видят 10 българи, които имат претенции за свръхестествени способности. Те трябва да преминат през серия предизвикателства, които тестват уменията им. Ясновидците трябва да се справят с всевъзможни задачи, за да докажат, че успехът им се дължи на талант, а не на находчивост, късмет и налучкване. Независимо дали трябва да открият местонахождението на човек, да разгадаят тайните на едно престъпление, да усетят енергията на живо същество или пък да разберат кой е притежателят на даден предмет, участниците ще се изправят пред нови и нови изпитания, докато не бъде избран най-добрият сред тях.

Предизвикателствата пред ясновидците се поставят от водещия на предаването Николай Георгиев, който е посредник между героите и зрителите. През цялото време той е безпристрастен наблюдател на ставащото, без да заема крайна позиция.

Коректността на участниците се наблюдава от трима скептици, които следят и анализират как ясновидците се справят с предизвикателствата, пред които са изправени. Това са професионалния илюзионист Астор, психологът Румяна Христова-Михова и следователят Иван Граматиков. Те са хората, които с гласуване помежду си определят кой от участниците трябва да се оттегли от шоуто.

Оригиналното заглавие на „Ясновидци” е Psychic Challenge. Форматът е английски, като до момента е реализиран с голям успех в Англия, Израел, Холандия, Русия, Украйна, Германия, САЩ. Предаването е реализирано за първи път през 2006 година. Лицензодател е британската Rdf Rights.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.

“Ясновидци” - 10 епизод, 20:00 ч. по bTV

„Ясновидци” - 16 май в 20:00 ч. по bTV