Актуално Други

Яна Маринова оцеля в каскадите на немска тв суперпродукция

Добави коментар

Една от най-силните участнички в Survivor:Островите на перлите – Яна Маринова се завърна от Германия, където взе участие в снимките на екшън сериал.
 Яна МариноваЕдна от най-силните участнички в Survivor:Островите на перлите – Яна Маринова се завърна от Германия, където взе участие в снимките на екшън сериал. “Ласко” е един от най-скъпите европейски телевизионни проекти, който ще тръгне в немския ефир след броени месеци.

Яна прекара в Берлин повече от 30 дни, за да се посвети изцяло на подготовката си за ролята. В нея бяха включени изключително силови тренировки, които да помогнат на актрисата  за сложните каскади, изпълнявани от самата нея.

Бойните хореографии също са били част от тежката ѝ програма като в тях тя е работила с една от най-добрите каскадьорски групи в Европа – “Action Concept”.

В сериала Маринова си партнира с новата немска супер звезда Матиз Ландвер.
За пореден път тя ще се изправи в изпитание, но този път филмово като двамата ще се впуснат в горещи бойни схватки помежду си.

Утре вечер в Survivor:Островите на перлите Балбоа ще се борят за личен имунитет в една от най-трудните игри. Галина ще се завърне от Острова на изгнаника и ще се промени стратегиите си, което отново ще доведе до конфликти между участниците. Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor