Предавания Детски

Яко – за децата от 8 до 13

4 коментара

Предаването е насочено към аудиторията от 8 до 13 години. Това не означава, че то не е общодостъпно за всички - и за деца...
Предаването е насочено към аудиторията от 8 до 13 години. Това не означава, че то не е общодостъпно за всички - и за деца, и за родители, свободно и демократично, без ограничения за малките, без дидактика, но възпитателно чрез забавление.

Зрителите имат възможност да влияят в изграждането на структурата на всяко следващо предаване с интересни идеи, предложения, с пряко участие в “Чат - Форума”, който е отворен на живо по време на излъчването. С тях ще разговаря нашия специален водещ-оператор. Той ще отговаря на всички влезли във форума и през седмицата.

Във всяко предаване има няколко живи ТВ игри с пряка телефонна връзка със студиото. Като структура предаването представлява ТВ магазин с повече от 15 плаващи вътрешни рубрики. Няколко водещи ще се сменят за различните обекти и на различните площадки, като уникалното в случая е, че първата двойка основни водещи на предаването са брат и сестра.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Яко - за децата от 8 до 13

Канал 1 с нова програмна схема и ново име