Кино

И МЪПЕТИТЕ вампирясаха

Добави коментар

Жабокът Кърмит и Мис Пиги се заразиха от всеобщата вампирска треска. Влюбени и отново заедно, два от най-емблематичните комедийни...
Жабокът Кърмит и Мис Пиги се заразиха от всеобщата вампирска треска. Влюбени и отново заедно, два от най-емблематичните комедийни персонажи в Холивуд демонстирират освен познатите леко смaхнати усмивки и... издайнически комплект кучешки зъби. Превъплъщенията на звездите достигат кулминация в новият им игрален проект – МЪПЕТИТЕ, който ще се появи на голям екран на 20 януари 2012г.

И МЪПЕТИТЕ вампирясаха

След като през 2002 г. получи звезда на Алеята на славата, а преди дни беше спряган за водещ на церемонията за раздаването тазгодишните награди „Оскар”, Кърмит има по-натоварен публичен живот дори от модния редактор на „Vouge”, прелестната Мис Пиги. През последните години всеки от мъпетите е поел по свой собствен път. Мечокът Фози е участник в музикална група "Мупети", която свири в едно казино в Рино. Животното е в клиника за справяне с гнева в Санта Барбара. Великият Гонзо е авторитетен магнат водопроводчик. Важни събития провокират старата банда да се събере отново.

Докато са на почивка в Лос Анджелис, Уолтър, най-големият фен на Мъпетите в света, брат му Гари /Джейсън Сигъл/ и Мери, приятелката на Гари /Ейми Адамс/ от Смолтаун, САЩ, откриват зловредния план на нефтения магнат Текс Ричман /Крис Купър/ да събори Мъпет Тиътър и да добива нефт, открит наскоро под любимото сборно място на Мъпетите.

И МЪПЕТИТЕ вампирясахаЗа спасяването на театърса са необходими 10 милиона долара и Уолтър, Мери и Гари са твърдо решени да ги съберат. За целта те решават да организират "Най-голямото маратонско Мъпет шоу" и помагат на Кърмит да събере отново Мъпетите – нелека, но изключително вълнуваща задача.

МЪПЕТИТЕ изобилства с тайни, знакови фигури и участието на истински и популярни звезди от света на музиката, киното, телевизията, модата и др.
На екрана редом до комедийните актьори застават Мила Кунис, Доналд Глоувър, Мики Руни, Алан Аркин, Роб Гордри, Кристен Шаал, Кати Грифин, Били Кристъл, Сара Хайланд, Стърлинг Найт, Нийл Патрик Харис, Упи Голдбърг, Джеймс Карвил, Рико Родригес, Селена Гомес, Дани Трехо, Уанда Сайкс, Джъд Хърш.

Комикът Джейсън Сийгъл е изпълнител на главна роля, съсценарист и изпълнителен продуцент на МЪПЕТИТЕ. Режисьор на лентата е Джеймс Бобин.

Премиерата на МЪПЕТИТЕ в кината у нас е на 20 януарии 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мъпетите

Денят на Disney на 26 декември по Нова ТВ

Мъпетите - премиера 27 януари 2012 г.