Актуално В програмата

Художничка победи адвокатка на Арената във „Фермата“

Добави коментар

Вторият женски дуел във „Фермата“ приключи с победа за една от най-сексапилните жени в шоуто – Антония Сандова, която получи и подкрепата на повечето участници.

Вторият женски дуел във „Фермата“ приключи с победа за една от най-сексапилните жени в шоуто – Антония Сандова, която получи и подкрепата на повечето участници. Художничката запази мястото си в стопанството след като надви с 10 на 5 точки адвокатката Милена Станджикова

 

Добави описание


До предпоследната битка силите между двете съпернички бяха изравнени, но на последния, решаващ етап, късметът изигра лоша шега на юристката. След като мина през всички препятствия, тя се провали при рушенето на стена от дървени трупчета. В същото изпитание Антония беше по-бавна, но свали повече „тухли“, като ги целеше с топки и триумфира като победител.

 

Добави описание

 

„Не ми е писано да хвърлям топки с тази ръка, трябва да подписвам сделки и договори с нея“, коментира Милена, без да свали усмивката от лицето си.

 

Добави описание


В стопанството Милена предизвикваше полярни реакции със силния си, непреклонен характер и твърди позиции. По време на дуела зад нея застанаха само четирима участници – Асен Илиев, Даяна Ханджиева, Йордан Белев и Ангел Тенев, които се опитваха да надвикат по-голямата и шумна агитка на Антония.

 

„Във „Фермата“ бях много харесвана и много мразена. Страхотно се забавлявах, но и тъгувах. Преминах през буря от емоции и изживях своята мечта да участвам в шоуто“, заяви адвокатката преди да си тръгне завинаги от стопанството.

 

Добави описание


Радостна от победата си, Антония се разплака и бе посрещната с бурна радост от подкрепящите я участници. Триумфът й на Арената автоматично й донесе номинация за фермер на седмицата. Дали тя ще ръководи работата в стопанството през следващата седмица и как фермерите ще коментират липсата на Милена? Гледайте първия седмичен дейли епизод на „Фермата“ 6 в понеделник вечер от 21.00 часа, по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Даяна Ханджиева отива на дуел във „Фермата“

Милена Станджикова напусна „Фермата“ за втори и последен път

Двама мъже се борят за сърцето на Даяна Ханджиева във „Фермата“

Стоян Маджаров излиза на втори пореден елиминационен дуел във „Фермата“ 6

Шеф Илиан Кустев напусна „Фермата“