Спорт Спорт по ТВ

Христо Стоичков коментира мача България – Аржентина през 1994-а

Добави коментар

Христо Стоичков коментира мача България – Аржентина през 1994-а по RING.BG - 30 юни от 19:00ч.

Христо Стоичков коментира мача България – Аржентина  през 1994-аНай – успелият български футболист, Христо Сточиков, ще коментира футболната среща от световното първенство през 1994-а година между  националните отбори на България и Аржентина, както и тогавашните разправии между отбора и Вальо Михов, Жан Виденов и Христо Данов

Утре, 30 юни вторник, RING.BG отново ще върне лентата на спомените с мача, класирал България на 1/8 финал в САЩ’94. 15 години по-късно все още има хора, които се питат дали момчетата на Димитър Пенев наистина победиха една от най-силните държави във футбола, или мачът е бил уреден?

В студиото на RING.BG заедно с Христо Стоичков, мача ще коментира и журналистът от в-к „Труд” – Владимир Памуков. Поредното предаване от кампанията „Завръщане в бъдещето”, отново ще върне спомена и ще накара зрителите да се гордеят с постиженията на „Пеневата чета” от преди 15 години.

Стоичков
ще разкаже както за еуфорията около мача, така и за тогавашните разправии за парични премии между националите и Вальо Михов, Христо Данов и Жан Виденов, които предизвикват нестабилност в отбора, и заради които са се водили среднощни презокеански телефонни разговори. Като цяло единайсеторката не е допускала медийно присъствие в лагера си, за да не се създава излишно напрежение. Камата ще разкрие, че всеки ден футболистите са получавали папка със снимани материали, които са били публикувани за тях в българските медии предния ден. След загубата от Нигерия това е нажежило доста отношенията между пратениците на медиите и момчетата на Пенев, ще сподели от своя страна Владимир Памуков, който е бил неотлъчно с отбора през далечната ’94-та.

Освен Христо Стоичков, утре зрителите ще могат да видят и коментарите на   Димитър Пенев, Йордан Лечков и Даниел Боримиров в поредното студио „Завръщане в бъдещето” от 19:00 часа само по RING.BG
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Завръщане в бъдещето

Уикенди по Спилбърг през юли по Нова ТВ

Желю Желев на живо в ефира на RING.BG тази неделя

Най-великият мач на България утре по RING.BG

Боби и Ники Михайлови в студиото на RING.BG

Даниел Боримиров в „Завръщане в бъдещето” - 27 юни, от 19:00 часа по RING.BG