Актуално В програмата

Христо, Марияна, Пламен и Елена като АББА в „All Inclusive“

Добави коментар

Във водовъртеж от емоции попадат любимите герои от „All Inclusive” в следващия епизод на сериала на празничния 1-ви май.

Във водовъртеж от емоции попадат любимите герои от „All Inclusive” в следващия епизод на сериала на празничния 1-ви май. Смях и щури забавления за двете семейства се преплитат с необратими разкрития в групата на екоактивистите, както и с любопитни приключения за детската банда.
Голяма изненада очаква Надя (Йоанна Начева), която в този ден навършва пълнолетие. Дъщерята на Чобанови не предполага какви обрати ще настъпят за нея точно на рождения ѝ ден. Огорчение, щастие, отчаяние, смях, надежда, предателство и много любов ще се борят в сърцето на красивото момиче. Едно е сигурно – Надето никога няма да забрави най-шантавия ден в своя живот.

 

Добави описание


Христо и Марияна (Ненчо Балабанов и Елена Атанасова) са изключително развълнувани, че дъщеря им става на 18 години. Заедно с приятелите им Пламен и Елена (Любен Кънев и София Маринкова) те ще организират най-щурия подарък за Надя. Четиримата ще се превъплътят в шведската група АББА за ужас на управителя Парушев (Петър Калчев), но пък за огромна радост на гостите в морския комплекс, които искрено се забавляват с тяхното изпълнение. Но коя е най-голямата изненада на вечерта, ще стане ясно в епизода този петък.

 

Добави описание


В Залива на костенурките също се очакват сериозни обрати, които ще променят завинаги отношенията в младежката група. Хора на бизнесмена Такис (Красимир Добрев) продължават с опитите да сплашат екоактивистите, за да ги принудят да спрат шумната кампания срещу застрояването на дивия плаж. Страхът си казва думата, а между Мартин (Алекс Иванов) и неговите приятели започва разцепление след случайно разкритие в групата, пренареждащо картите в Залива. Какво е то и ще има ли шанс тяхната голяма кауза?

 

Добави описание


Важна цел преследват и децата, които се впускат в следващото си морско приключение. Сашко (Силвестър Велячки) е много ентусиазиран, когато на плажа открива карта, отвеждаща до скрита находка. Детската банда, предвождана от него, тръгва по следите на любопитното съкровище. Но какво точно ще открият хлапетата, предстои да видим този петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“