Актуално Здравей, България

Христо Калоферов и Калина Крумова са новите лица на „Здравей, България”

Добави коментар

Христо Калоферов и Калина Крумова са новите водещи на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”. Двамата застават пред камерите от понеделник, 10 септември.
Христо Калоферов и Калина Крумова са новите водещи на сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”. Двамата застават пред камерите от понеделник, 10 септември. След като бяха екранна двойка през август и бяха приети изключително добре от зрителите, сега двамата поемат предизвикателството за постоянно и ще казват „добро утро” на зрителите всеки делничен ден.

Христо Калоферов и Калина Крумова са новите лица на „Здравей, България”


Досегашният водещ Евгений Генчев, известен с богатия си опит в отразяването на политически новини, ще има възможност да продължи развитието си в този ресор като част от екипа на медията.


Христо Калоферов и Калина Крумова са новите лица на „Здравей, България”Освен новите водещи, ще се променят динамиката и съдържанието на „Здравей, България”.

Повече новини и информация, живи връзки и видео материали, фокус върху социалните теми и въпроси, свързани с ежедневието на зрителя, ще допринасят за новия облик на „Здравей, България”. От понеделник много повече ще бъдат и новините за зрителите сутрин.

Водещ на новите емисии, които ще бъдат на всеки половин час, както и на обедните новини, ще бъде Невена Василева. Тя се занимава с журналистика вече над 13 години, като преди да се присъедини към екипа на Нова ТВ е била репортер, водещ и редактор в няколко телевизии.

Досегашните водещи Марина Стоименова и Деница Суруджийска остават в екипа на медията, като продължават да отговарят за най-важното от своите ресори.

 

Нели Атанасова

За първи път в България Нова ТВ започва да излъчва и светски новини като рубрика в обедната емисия. Чаровната Нели Атанасова ще представя VIP Новините – кратък обзор на най-интересното от живота на звездите в България и света. Продуцент на рубриката е Мариян Станков – Мон Дьо.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Христо Калоферов , Калина Крумова , Здравей, България

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник