Актуално В програмата

Христина Апостолова - бившата на Рачков водеща в студиото Survivor Камбоджа

Добави коментар

Актрисата и сценарист Христина Апостолова ще води 3D студиото на Survivor Камбоджа от 15 септември по bTV

Актрисата и сценарист Христина Апостолова ще води 3D студиото на Survivor Камбоджа от 15 септември по bTV

От 15 септември в 3D студиото на Survivor зрителите на bTV ще имат възможността да разберат повече за претендентите за титлата „единственият оцелял” в мистична Камбоджа.

Водещата на „Студио Survivor Камбоджа” Христина Апостолова ще разкрива интриги, любопитни ситуации, прекрасни гледки и допълнителна информация за 23-те звезди и фенове. Зрителите ще видят подробности и коментари за островите и взаимоотношенията между играчите от гледната точка на професионалиста, участвал в целия снимачен процес.

В рамките „Студио Survivor Камбоджа” Христина ще разкрие тайните за това как участниците изпробват късмета си и се опитват да стигнат до финала. Или всичко за най-тежкия, най-лудия и най-вълнуващ Survivor до момента. Сила, воля, издръжливост, интелект, хладнокръвие, дори кауза, но и голяма доза стратегия ще покажат 23-мата приключенци.

Христина Апостолова

Името на Христина Апостолова нашумя покрай романса й с Димитър Рачков, от когото тя има син Димитър Рачков и ролята й на пламенната социалистка Елена Каменова в „Дървото на живота” по TV7.

Христина Апостолова е телевизионен и радиоводещ, текстописец, сценарист и главен редактор на риалити шоуто Survivor, „Комиците“, „Столичани в повече“. Била е редактор в „Господари на ефира”, където се запознава с Димитър  Рачков, и в „Българският топ 100” по bTV. По време на работата ѝ за предаването Survivor, двамата с продуцента му Евтим Милошев се влюбват. Преди две години и половина двойката се сдобива със син Петър.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Христина Апостолова , Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV