Лица За звездите

Холивуд в шок - Сабрина Паризи и Парис Хилтън се обединиха!

Добави коментар

Спряганите за врагове холивудски диви Сабрина Паризи и Парис Хилтън се появиха заедно снощи на ексклузивно събитие в Холивуд.
Спряганите за врагове холивудски диви Сабрина Паризи и Парис Хилтън се появиха заедно снощи на ексклузивно събитие в Холивуд. На благотворителното парти, под мотото „Shop for a Cause“, отбран кръг от известни личности събраха средства за бездомните и нуждаещите се от подслон и парични помощи хора.

Сабрина Паризи и Парис Хилтън


Учудващо за всички беше общата поява на двете могъщи наследнички, които не само позираха заедно за фотографите, но и цяла вечер бяха неразделни!

Какво е породило този нов тандем, не е известно. Както знаем, Сабрина озаглави новото си телевизионно риалити: „Не ме наричай Парис“, а в последната си книга „Glitz&Glam” тя доста иронично описва Парис и нейните домашни любимци.

Парис пък избягваше да се появявя със Сабрина на едно и също място, като дори заяви, че не знае за кого ѝ говорят - макар факта, че Сабрина е близка приятелка с майка й, и просто няма как Парис да не знае коя е. В медиите непрекъсното се разпространяваха слухове за ожесточената конкуренция между двете дами и явно е имало някаква вражда между тях, която вече е в историята и двете принцеси от снощи са BF (Best Friends - първи дружки).

Явно има нещо много силно, което е събрало Парис и Паризи.
Дали е нов проект или приятелство, или нещо друго, предстои да разберем. Със сигурност има някакава тайна и дано не се налага да чакаме до началото на шоуто на Сабрина „Don't call me Paris”, за да разберем каква е тя! PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сабрина Паризи , Парис Хилтън

Парис Хилтън

Парис Хилтън: “Аз съм просто едно обикновенно момиче, което обича да се забавлява”

Парис Хилтън пристигна в България

Парис Хилтън съобщи, че пътува към България

Парис Хилтън влиза във VIP BROTHER 2013