ТВ анонси TLC

Хитовата риалити поредица „90 дни до сватбата“ се завръща с нов сезон

Добави коментар

Ще проследим как чужденци пристигат в САЩ с така наречената „виза за годеници“

Ще проследим как чужденци пристигат в САЩ с така наречената „виза за годеници“ от 1-ви декември

„90 дни до сватбата“ се завръща с пети сезон в ефира на TLC, за да проследи нови двойки с половинки от различни краища на света. Поредицата ни запознава с историите на чужденци, които пристигат в САЩ с така наречената „виза за годеници“, която им дава 90 дни да видят на живо за първи път, да поживеят и да решат дали да сключат брак с американски гражданин.

90 дни до сватбата

Ако след 90 дни няма брачно свидетелство, се налага да напуснат страната. Дали двойките в петия сезон на поредицата са срещнали сродните си души, или ще се разделят завинаги, разбери в „90 дни до сватбата“ от 1-ви декември, в 22:00 часа по TLC.

90 дни до сватбата

Тази завладяваща риалити поредица проследява дъгата от емоции в живота на тези двойки, често запознали се на почивка извън САЩ или в интернет. С идването си, чуждестранните половинки трябва да преодолеят езиковата бариера, културния шок и естествено, скептицизма от страна на роднините и приятелите на американския гражданин относно истинските им подбуди. И всичко това за ограничения период, в който имат право да бъдат на американска земя. В този нов сезон ще видим двойки с половинки от Молдова, Испания, Мароко, Тайланд, Филипините и Доминиканската Република.

90 дни до сватбата

Дали, обаче, липсата на одобрение от страна на близките няма да се окаже непреодолима пречка за някои от влюбените двойки? Станете част от вълнуващото приключение на двойките в „90 дни до сватбата“ от 1-ви декември по TLC.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър