Сериали Ужаси

Хелстрьом | Helstrom

Добави коментар

Деймън и Ана Хелстрьом балансират сложна динамика помежду си, докато преследват най-лошата и унищожителна част от човечеството, всеки със своите методи и умения.

Жанр - Драма, Фентъзи, Ужас
САЩ
2020

Деймън и Ана Хелстрьом са син и дъщеря на мистериозен и могъщ сериен убиец. Двамата балансират сложна динамика помежду си, докато преследват и се опитват да заловят най-лошата и унищожителна част от човечеството, всеки със своите методи и умения.

Актьорски състав на “Хелстрьом”

Том Остин като Деймън Хелстрьом

Том Остин играе Деймън Хелстрьом, един от двамата централни герои в сериала. Даймон е университетски професор, който преподава етика. Като експерт по всичко окултно, той използва своите знания, за да извършва екзорсизми и да се бори с демони. Той има малко търпение за онези, които не разбират напълно мисията му. Том Остин е най-известен с ролята си на Джаспър Фрост в трите сезона на "Кралски особи".

Сидни Лемън като Ана Хелстрьом

Сидни Лемън влиза в ролята на сестрата на Даймон Хелстрьом - Ана. Тя е шеф на аукционна къща. В тайна работи, за да спре хората, които нараняват невинни, по какъвто и да е начин. Това е първата главна роля на Лемън в телевизионен сериал. Тя участвала в „Страхувайте се от живите мъртви“ и е внучка на легендарната холивудска звезда и комедиен актьор Джак Лемън.

Елизабет Марвъл като Виктория Хелстрьом

Елизабет Марвъл ще изиграе ролята на Виктория Хелстрьом. Смятана за невероятно опасна и нестабилна, Виктория Хелстрьом е пациент в психиатрична институция и майка на двамата главни герои. Очаква се нейният герой да бъде неразделна част от основния сюжет на сериала. Марвъл имала важни роли в сериалите “Къща от карти”, “Манифест” и “Родина”. Тя участва също в филмите “Непреклонните”, “Линкълн”, “Наследството на Борн” и други.

Джун Керил като Луиз Хейстингс

Джун Керил играе Луиз Хейстингс, човекът, който управлява болницата, където е Виктория. Тя също има близка връзка със семейството Хелстрьом, особено с Деймън.

Робърт Уисдъм като Хенри / Пазачът

Робърт Уисдъм е в ролята на Пазачът, приятел на Ана и експерт по свръхестествени събития. Уисдъм е познат с ролите си в “Наркомрежа” и “Нашвил”.

Ариана Гера като Габриела Росети

Ариана Гера играе Габриела Росети, жена, изпратена от Ватикана, за да помогне на Даймон Хелстрьом да разследва свръхестествени събития.

Ален Уй като Крис Йен

Ален Уй е Крис Йен е дългогодишен сътрудник на Ана, който работи с нея в аукционната къща.


Епизоди на “Хелстрьом”


„Малките помощници на мама“ | ”Mother's Little Helpers"


Деймън Хелстрьом разследва обсебено младо момче. В Сан Франциско Ана Хелстрьом организира търг, за да разкрие престъпник. Събития в Света Тереза предизвикват безпокойство, а отчуждената майка на Ана и Деймън остава хоспитализирана.„Последно причастие“ | “Viaticum"


Ужасяващ инцидент кара Деймън и Габриела да се борят, за да спасят душата на мъж, докато тъмна сила се опитва да ги спре.


„Този, който се измъкна“ | ”The One Who Got Away"


Деймън и Ана научават много за разрухата, което баща им е оставил след себе си. С Габриела те посещават потенциална жертва и се озовават много навътре в нещата, отколкото някога са могли да си представят.


„Въздържание“ | “Containment"


Демоничен враг събира необичайна група. Деймън и Ана пътуват до Сан Франциско в търсене на Йен и артефакт, който може да помогне за победата на врага.


„Отдаден“ | ”Committed"


Нещата не са такива, каквито изглеждат, докато здравето на майката на двамата главни герой рязко се влошава. Ана търси Йен, Габриела предлага съвет на студент, който се бори да разбере как демоните живеят сред нас.


„Левиатан“ | ”Leviathan"


Тъмната сила създава меле, което принуждава Хейстингс и Ана да работят заедно. Деймън и Габриела откриват, че събитията в кървавия хотел са свързани. Самоличността на демона се разкрива, разтърсвайки докрай Ана и Даймон.


„Белези“ | “Scars"


Докато мощен демон търси нов гостоприемник, а Ана се бори да контролира по-тъмната си страна, на Даймон получава предложение от „Кръвта“.


„Под“ | ”Underneath"

Взаимоотношенията се задълбочават с увеличаване на залозите. За да спасят живот, Хейстингс и Ана трябва да направят немислимото. Габриела и Деймън пътуват до детския му дом в търсене на стара реликва. Майка губи син, но получава наследник.


„Съдове“ | ”Vessels"

Деймън и Габриела се оказват в обезпокоителна нова територия. Ана трябва да вземе решение, което да промени хода на живота им по необратим начин. Виктория се опитва да се извини, но може би е твърде късно.


„Адска буря“ | ”Hell Storm"


Ана и Деймън се борят, за да спасят душа, но само Йен може да победи. Новооткритата перспектива на Габриела оспорва вярванията на Деймън, създавайки проблеми сред групата. Виктория се обединява с Деймън и Ана, но победата им идва с тежка цена.


Трейлър на “Хелстрьом”


“Хелстрьом” идва в българския ефир от 19 ноември по Fox.

Снимки: 2020 Hulu

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хелстрьом

„Хелстрьом“ няма да има втори сезон