Актуално В програмата

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия

Добави коментар

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина се завърна с бодро накуцване в Червения отбор, но пестеше сили чак до вечерята. Оранжевите – Николай и Денислав поведоха отборите си през лабиринта на дневното състезание и през вечерната резервация, на която Анелия направи множество грешки и те костваха нейното място в кулинарната надпревара.


В първата част от ожесточената битка Николай и Денислав сформираха сами отборите си и водеха „слепите“ си състезатели през трасе със серия препятствия. Победата на Николай и неговите верни играчи му гарантира предимството да избере ястието, което да приготви. Второ действие на кой е по-добрият готвач продължи в кухнята, където този път ключовата преднина се падна на Денислав.

На вечерята Денислав реши да поведе бившия си Червен отбор, а Николай гордо застана начело на Сините си съотборници. Николай спечели Камен на своя страна и Синият отбор показа взаимност и мотивация в кухнята. Напрежението при Червените, създадено от Денислав, изкара Анелия извън кондицията и тя започна да върви стремглаво надолу, което по-късно доведе до нейното напускане на Hell’s Kitchen. Хаотичните лидерски разпоредби и грубото крещене на Денислав ескалираха и шеф Ангелов изгони отбора от ресторанта си. С трима играчи по-малко Сините издухаха Червените и за пръв път от много време насам издадоха всички поръчки за резервациите си.

Кой отбор ще е победител в дневното предизвикателство? Валентина отново ли ще приложи немските методи в Червената кухня? Докъде ще стигне неразбирателството между Янита и Валентина? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Мартин напусна Hell’s Kitchen България завинаги