Актуално Други

HBO работи по нова версия на “Истинска кръв”

Добави коментар

Шоурънърът на “Ривърдейл” работи по рибут на “Истинска кръв” за HBO.

Според THR, HBO e в ранните етапи на разработване на нова версия на “Истинска кръв”, със създателя на “Ривърдейл” и “Chilling Adventures of Sabrina” - Роберто Агире-Сакаса на чело на проекта. Алън Бол, създателят на оригиналната поредица, също ще участва в проекта като изпълнителен продуцент. Подробностите са оскъдни и HBO не е коментирал новината.

“Истинска кръв” дебютира в HBO през 2008 и продължи седем сезона. Сериалът е базиран на поредица от романи на Шарлейн Харис. Поредицата се развива в свят, където създаването на синтетична кръв позволява на вампирите да се разкрият пред света. Сюжетът се фокусира върху Суки Стакхаус, телепатична сервитьорка, живееща в измисления провинциален град Бон Темпс, Луизиана. Животът на Суки се преобръща с главата надолу, след като се влюбва в 173-годишния вампир Бил Комптън.

Анна Пакуин и Стивън Мойер оглавиха актьорския състав, в който участваха още Сам Трамел, Рутина Уесли, Райън Куантен, Нелсан Елис, Крис Бауер, Кари Престън, Александър Скарсгард, Джо Манганиело и Кристин Бауер ван Стратен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истинска кръв , Стрийминг , HBO GO , HBO MAX

Warner Bros. отменя филма “Батгърл"

Дисни+ разработва адаптацията на "Ерагон"

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power

​Aнимационният сериал „Първобитно“ с втори сезон в HBO Max​

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power