Музика Концерт

HBO показва за първи път концерта на Пинк: Фънхаус

1 коментар

На 3 юли, събота от 21:05 HBO предлага на своите зрители едно от най-големите световни музикални събития на 2009 година - концерт на Пинк: Фънхаус от РЕКОРДНО УПЕШНОТО ТУРНЕ „ Funhouse”
Концерт на Пинк: Фънхаус от РЕКОРДНО УПЕШНОТО ТУРНЕ „Funhouse”  

Концерт на ПинкНа 3 юли, събота от 21:05 HBO предлага на своите зрители  едно от най-големите световни музикални събития на 2009 година. За първи път в България на малкия екран ще бъде излъчен концерт на ПИНК от турнето „Funhouse”.

Концертът на Пинк „Фънхаус”
, е запис на концерта ѝ в Сидни, Австралия, който е сред градовете от турнето на певицата „Funhouse” от 2009 г.. Турнето обхвана САЩ, Канада, Европа и Австралия и имаше за цел да популяризира петия студиен албум на Пинк, озаглавен със същото заглавие „Funhouse”.

В Австралия Пинк се радва на огромен успех. Тя изнесе толкова концерти, че това се превръща в най-успешното турне в историята на музиката в Австралия. На континента на кенгуруто Пинк направи общо 60 концерта, а приходите от продажбите на билетите за тях са над 2 милиона долара. Освен тоталните хитове на певицата „Just Like A Pill”,  „U & Ur Hand”, „Family Portrait”, „Sober”, концертът ще предложи и кавъри на известни парчета на AC/DC, Led Zeppelin, Queen и Gnarles Barkley. Сред останалите заглавия на песни, които могат да бъдат гледани в този невероятен спектакъл са „Bad Influence”, „Who Knew”, „Please Don’t Leave Me”, „Leave Me Alone (I’m Lonely)”, „So What”, „I Don’t Believe You”, „Bohemian Rhapsody”, „Glitter In The Air” и разбира се „Funhouse”.

Шоуто е изключително зрелищно, смесва рок шоу, кабаре, танцово парти и цирково изкуство, което в комбинация с темперамента на Пинк гарантира едночасово първокачествено забавление.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пинк

Пинк (Алиша Бет Мур)