Актуално В програмата

GTV ще излъчи 4 пародии на известни филми от понеделник до четвъртък!

Добави коментар

От понеделник до четвъртък GTV ще забавлява своите зрители с пародии на 4 емблематични филма от близкото минало.
GTV ще излъчи 4 пародии на известни филми от понеделник до четвъртък!От понеделник до четвъртък GTV ще забавлява своите зрители с пародии на 4 емблематични филма от близкото минало.

В понеделник на прицел ще бъде наградената с ОСКАР драма с Дженифър Грей и Патрик Суейзи „Мръсни танци”. Главната героиня в „Презареждане: Мръсни танци” е огромна фенка на оригинала и има невероятния късмет да попадне на снимачната площадка на оригинала... след което да представи своя интерпретация как се танцуват „Мръсни танци”...

    Във вторник ще бъде излъчена „презаредената” версия на класическия уестърн от 1968г. „Имало едно време на запад”. Филмът е обявен за един от най-добрите филми за всички времена, а пародията му като цяло следва сюжета на оригинала, но с някои корекции, които превръщат класиката в пародия, а борбите за чест между каубои и индианци – в комични сблъсъци.

    В сряда ще бъдат осмени всички известни романтични комедии във филма „Презареждане: Как да я разкараш за 9642 дни”. В „презаредената” версия най-непопулярното момиче в училище изведнъж ще си размени мястото с най-готиното момче. Единственият проблем е, че всеки един от тях ще запази своето съзнание... просто то няма да се намира в съответстващото му тяло!

    Поредицата от пародии ще приключи в четвъртък с филма „Презареждане: Хотелът на ужасите”. В него има мотиви от някои от най-известните хорър поредици на 90-те години като „Петък 13-ти”, „Хелоуин” и „Писък”. Сюжетът е типичен за ужасите от това време, само че самите злодеи са така направени, че предизвикват всичко друго, но не и страх. И предаставляват най-голяма опасност най-вече за самите себе си... Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Презареждане: Как да я разкараш за 9642 дни , Мръсни танци , Имало едно време на запад