Актуално В програмата

GTV посреща Коледа и Нова година с 40 филма за всеки вкус

Добави коментар

GTV посреща Коледа и Нова година с 40 филма за всеки вкус.
GTV посреща Коледа и Нова година с 40 филма за всеки вкусПрез коледните и новогодишните празници GTV ще зарадва своите зрители с разнообразна и богата филмова програма.

В рамките на двете празнични седмици, от 22 декември до 4 януари, ще бъдат излъчени общо 40 филма, като телевизията си е поставила за цел да удовлетвори всеки вкус.

Акцентът в празничната филмова програма на GTV са коледните филми, които ще бъдат излъчени за първи път. Сред тях са „Коледа с дядо”, където коледният дух ще помогне на едно семейство да преоткрие топлината в отношенията си.

Неочаквано разкритие за ролята на съпругата на дядо Коледа ще бъде направено в „Госпожа Коледа”, a eдно малко момче ще помогне на цялото си семейство да повярва в коледните чудеса в семейния филм „Завръщането на елена Дръзки”. Анимационният „Чудото на Санта Клаус” пък ще даде отговор на най-известните въпроси за дядо Коледа. Всеки, който някога се е чудил как дядо Коледа разбира кой е бил послушен, как се правят подаръците и с какво точно се занимават елфите, няма да остане разочарован.

Романтичните комедии също са силно застъпени. На Бъдни вечер едно малко момче ще си пожелае от дядо Коледа нов съпруг за майка си в „Съпруг за мама”.

В „Звездна нощ” пък Ван Гог ще се върне към живот и като разбере колко са скъпи неговите картини, ще започне сам да ги краде! Броени часове след Нова година един застаряващ тенисист ще преоткрие любовта и стремежа си да побеждава на корта в „Уимбълдън”.

Драми като „Труден път”, „Кучето Джим” и „Мечето Уини” пък ще повдигнат сериозни житейски въпроси за отношенията в семейството, между приятелите, както и какво всеки един от нас очаква от живота.

От празничната филмова програма не липсват и приключенски филми. В забавната приключенска комедия „Един млад янки в двора на крал Артур” обикновен човек ще се окаже от настоящето в 16-ти век. Там той ще трябва да разчита на „мистичните” сили на Пи Диди и Металика, за да оцелее.

На 25-ти декември ще бъде излъчена една от филмовите адаптации на романа на Жул Верн „Пътуване до центъра на Земята”, а един ден преди новата година Луиз Ломбард и Били Зейн ще се впуснат в опасно търсене на ценен диамант някъде из джунглите на Борнео в „Димантът на Джеру”.

На 1-ви януари на зрителите ще бъде разказана магическата „Легенда за леприконите”. Всичките 4 части на приключенската фентъзи поредица ще бъдат показани една след друга.

Любителите на класическото руско кино също няма да останат разочаровани, тъй като те отново ще могат да гледат четири от най-добрите руски комедии за всички времена „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Иван Василиевич сменя професията си” и „Дванадесетте стола”.

Сред акцентите в празничната програма на телевизията ще са и минисериалите „Арабски нощи” и „Динотопия”. „Арабски нощи” е продукция на Hallmark entertainment и е създаден по мотиви от класическите ориенталски приказки „Хиляда и една нощи”.

Характерни за поредицата са добрият сюжет, качествените костюми и грим (за които тя е отличена с ЕМИ), великолепните панорамни гледки от арабския свят и звездният актьорски състав. „Динотопия” също е минисериал и е копродукция на Disney и Hallmark, известен със своите визуални ефекти, за които е отличен с ЕМИ. В повече от 75% от кадрите има компютърно генерирани изображения.

От GTV обещават и специални празнични издания на собствените си продукции „Да паднеш от смях” и „Шоубъз” за Нова година, както и концерт не “Depeche mode” в Кьолн в първите часове на 2009-та.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кавказка пленница , Иван Василиевич сменя професията си , Диамантената ръка , Дванадесетте стола

Класическа руска комедия по GTV тази вечер от 20:00 часа!

GTV акценти за седмицата 18.08-24.08.2008

Първи по следите на забавлението с GTV