Сериали Комедии

Грозната Бети - 2-ри сезон

3 коментара

Във втори сезон на „Грозната Бети”, Бети е под все по-голям стрес поради многото усложнения в живота ѝ – както у дома, така и в службата. Дейниъл влиза в болница след катастрофата, а Алексис остава в безсъзнание. Когато се събужда, тя не помни нищо за смяната на пола си и вярва, че все още е Алекс.
Ugly Betty, 2007 САЩ

сериен филм – 2-ри сезон, 18 епизода


В главните роли: Америка Ферера, Ерик Мабиус, Ана Ортиз, Ванеса Уилямс, Ашли Дженсън, Тони Плана, Беки Нютън, Майкъл Ури, Марк Инделикато и др.

Режисьори:  Виктор Нели Джуниър, Майкъл Спилър и др.

Сценарист: Силвио ХортаВъв втори сезон на „Грозната Бети”, Бети е под все по-голям стрес поради многото усложнения в живота ѝ – както у дома, така и в службата. Дейниъл влиза в болница след катастрофата, а Алексис остава в безсъзнание. Когато се събужда, тя не помни нищо за смяната на пола си и вярва, че все още е Алекс.

След обира в магазина, при който Сантос умира, Хилда живее в отрицание. Тя се затваря в спалнята си с илюзията, че той още е жив. Отнема ѝ три седмици да приеме случилото се. Междувременно, Игнасио остава в Мексико, тъй като не получава виза.

Грозната Бети - 2-ри сезон

Вилхелмина оглавява „Моуд” в отсъствието на Дейниъл и Алексис, кроейки как да превземе списанието след като сключи брак с Брадфорд. Клеър, превърнала се в бегълка, живее по домовете на приятели, заминали на почивка, и е твърдо решена да попречи на Вилхелмина да съсипе семейството й.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Грозната Бети

„Грозната” Бети се завръща още по-чаровна в ефира на Нова ТВ

Америка Ферера се сгоди

Ще стане ли красива „Грозната Бети“ в края на сериала

Шакира в "Грозната Бети"