Предавания Риалити шоу

Грандиозното посрещане в „Шатра“ започва на 5-ти февруари в 21.00 ч. по Нова ТВ

Добави коментар

Грандиозното посрещане в „Шатра“ започва утре в 21.00 ч. по Нова ТВ Тъпан и червена черга за Андрей Слабаков, Джуджи и Любо в ромската махала в Кюстендил

Грандиозното посрещане в „Шатра“ започва на 5-ти февруари в 21.00 ч. по Нова ТВ

Тъпан и червена черга за Андрей Слабаков, Джуджи и Любо в ромската махала в Кюстендил.

Като във филм на Костурица, с цигански оркестър и шумни възгласи новите съседи организират невиждано посрещане на родните ВИП-ове още с влизането им в ромската махала „Изгрев” в Кюстендил. БГ звездите нямат никакво време за адаптация. Те получават първата си мисия веднага и трябва бързо да намерят начин да се справят със задачата. Оказва се обаче, че нито един от тримата не е достатъчно подготвен за това, което го очаква.
Единственото, което знаят Андрей, Любо и Джуджи е, че ще трябва да живеят няколко дни под покрива на ромска фамилия. Ще трябва да участват в общите задължения и обичаи на семейството, да споделят трапезата и леглото им.
Това обаче, което не знаят е, че по време на вечеря масата се изнася, а не се внася, голямото семейство се храни на смени, а тоалетната е външна.
И това е само началото. Защото още първата вечер ВИП-те ще трябва да се справят с математическа задача за напреднали.

Ако имате 5 легла и 27 човека, колко от тях ще могат да заспят?

Утре ще видим как звездите подредиха тетриса.
Въпреки първоначалния шок, взаимната любов между родните звезди и техните домакини ще пламне веднага. Джуджи, Любо и Андрей ще бъдат очаровани от сърдечното посрещане и бързо ще забравят за условията, в които ще трябва да живеят три дни.

Първият ден за тях ще бъде безспирен купон с вкусна  храна, музика, песни и танци. Но дали втория и третия ден ще са толкова безгрижни, предстои да видим.

Основната им задача ще бъде да се се представят в най-добрата си светлина, да  покажат своите умения, да помагат в бита и домакинството, да станат част от семейството. Този, който спечели най-много симпатии на Главата на фамилията, в края на третия ден ще се окичи с титлата „ромски любимец” .
Голямото интегриране на български звезди в ромските махали започва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шатра

Приключиха първите изцяло мажоритарни избори в „Шатра“

Всеки следващ епизод на „Шатра“ - с по-висок рейтинг

Драматично дерби в „Шатра“ между агитките на Любо и Джуджи за купата на фамилия Любенови

За какво ще се борят БГ звездите в „Шатра”?