Архив Music Idol

Графа и Акага на сцената на Music Idol в сряда вечер

Добави коментар

В сряда вечер на елиминациите в шоуто специални гости на Music Idol ще бъдат Графа и група “Акага”.

Иван Христов с нова прическа заради бас

Иван Христов с нова прическа заради бас     

Единствено Боян се спаси от елиминации, стана ясно в сутрешния блок на bTV. Той ще може да си почине от усилените репетиции през последните дни и да прекара повече време със своята любима, напусналата вече шоуто Соня Мембреньо.

Графа и Акага на сцената на Music Idol в сряда вечер

Борещите се за оставане в Music Idol са всички останали финалисти, но утре вечер един от талантите ще напусне шоуто завинаги. На по-малко от три седмици до големия финал на Music Idol абсолютни фаворити или аутсайдери няма - всеки може да остане в шоуто или да си тръгне.

Магадалена, Преслава, Русина, Александър и Димитър отиват на елиминации и тази вечер ще пеят на концерта на застрашените в Music Idol.
Въпреки изключителното представяне на Магдалена във вчерашния MTV pop концерт, където тя изпълни хита на звездата Beyonce - “Crazy in Love” и демонстрира отново изключителни гласови възможности, страхотна хореоаграфия и артистизъм, отново ще ѝ се наложи да печели зрителския вот. Именно сингълът, който Маги изпълни, предизвика спора между Иван и Дони за годината, в която е излязъл за първи път. Музикалният продуцент беше убеден, че това е 2003 година, а Иван по-скоро несигурен твърдеше, че годината е 2005-та. В крайна сметка Дони спечели баса и това наложи драстичната промяна във фризурата на Иван, който се подстрига по подобие на самия член на журито. Изумителния нов стайлинг на водещия зрителите имаха възможност да видят още снощи. А водещият ще запази този нов имидж ще разберем в предстоящите епизод.     

В сряда вечер на елиминациите в шоуто специални гости на Music Idol ще бъдат Графа и група “Акага”. Заедно те ще изпълнят парчето “Диско парти”, а Графа - последния си хит “Враг”. От специалния пратеник на Music Idol в САЩ ще видим горещ материал от подготовката за големия финал на American Idol, само броени часове преди събитието. Как айдълите се включиха в международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН и коя постановка посетиха те в столичния малък градски тетатър “Зад канала” - ще видят зрителите в сряда вечер.      Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер