Актуално В програмата

"Градски момичета" като фотомодели

Добави коментар

Как преминава една фотосесия за списание, особено когато моделите са по оскъдно облекло и обичат ли жените да бъдат в ролята на фотомодели?

Как ли преминава една фотосесия за известно списание в България, особено когато моделите са по оскъдно облекло и обичат ли жените да бъдат в ролята на фотомодели? Това ще разберем от новата седмична мисия на Силвия и Калина от риалити шоуто „Градски момичета”, която ще гледаме от вторник до четвъртък по GTV.

Тогава двете красиви водещи ще застанат пред обектива на известния фотограф Дилян Марков, за да докажат отново своята фотогеничност. За целта те ще поверят грижите за разкрасяването им на професионални гримьори и фризьори, както и ще се поизпотят доста, докато сменят многобройните тоалети, отредени за снимките. Личен техен стилист ще е известният български топ модел Теди Велинова. А за женската аудитория на предаването и особено за момичетата, на които им предстои абитуриентски бал, особено полезни ще бъдат съветите за поддържане на косата, кожата и фигурата, дадени от екипа на списанието.
Заснемането на фотосесията е по повод новата рубрика на Силвия и Калина в сп. „Playboy”, в която от месец април те ще имат честта да отговарят на въпроси на разгорещени читатели, свързани със секса. Именно красивият тандем ще поеме тази приятна и предизвикателна задача от досегашното лице на рубриката - Маги Вълчанова.

«Градски момичета» от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., само по GTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски момичета

„Градски момичета” отговорят на въпроса „Какво искат жените”

Градски момичета, от вторник(01.07) до четвъртък(03.07)

”Градските момичета” се срещат с победителите от конкурса за най-готин клас

Силвия и Калина в ролята на булки