Актуално В програмата

„Градски легенди” на 7 и 8 март

Добави коментар

Гости на Вили Сечкова на 7 и 8 март са спортния журналист Сашо Диков и фолкпевицата Луна.
В съботният брой на „Градски легенди” на 7 март, гост на Вили Сечкова е спортният журналист Сашо Диков

В съботният брой на „Градски легенди” на 7 март, гост на Вили Сечкова е спортният журналист Сашо Диков.

Интервюто с бившия скиор започна с предупреждение от негова страна. „Да не стане като с Азис!”, каза Диков още в началото на разговора си с Вили. Стремяла ли се е водещата на „Градски легенди” да свали Сашо Диков, какво мисли той за родната журналистика, и смята ли се за велик ще разберат зрителите от предаването в събота.

В интервюто на Тони Стефанов пък на гости е дъщерята на Сашо и Аня Пенчева – Петя Дикова. Пред светския експерт на „Градски легенди” Петя ще разкрие има ли наистина гадже-баскетболист, какви са отношенията ѝ с известните си родители и с какво се занимава в момента.

 гост на „Градски легенди” е фолкпевицата Луна


В неделя (8 март) гост на „Градски легенди” е фолкпевицата Луна. Пред Вили Сечкова тя ще разкаже в какво се корени скандала ѝ с Венета Райкова и защо тя е обидена на водещата.

Зрителите на TВ2 ще научат още защо Луна е пропяла попфолк, как е приела първото такова парче в репертоара си и трудно ли е на едно момиче от провинцията да дойде в София.

Гост на Антон Стефанов в деня на жената ще бъде друга звезда във фолка – Рени. Пред него бременната певица ще разкаже за проблемите около задържането на плода, новите си проекти и кога ще си вземе почивка.

С пълна сила продължава конкурсът за папарашки снимки, организиран от светското предаване. До края на март на gradski.legendi@tv2.bg всеки може да изпрати своите снимки, на които е хванал звезда в необичайна ситуация. От екипа на шоуто обещават и награди за най-интересните фотоси.

Сред интересните новини около „Градски легенди” е и инцидентът, създал се с фешън-полицая Денди. На водещия на рубриката „Fashion police” е бил отказан достъп до винена дегустация, заради опасения, че ще арестува зле облечени хора. Въпреки, че екипът е пуснат с уговорката Денди да не закача гостите, фешън полицаят намери начин да направи арести. Как стана това, ще разберете този уикенд в „Градски легенди”!

„Градски легенди” се излъчват в ефира на TВ2, всяка събота и неделя, от 22:00 часа.
  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”