Актуално В програмата

Господари на ефира разкриха склад за хранителни стоки с изтекъл срок на годност във Велико Търново

Добави коментар

„Господари на ефира”, съвместно с МВР, разкриха склад с хранителни стоки с изтекъл срок на годност, които се разпространяват в търговската мрежа.

„Господари на ефира”, съвместно с МВР, разкриха склад с хранителни стоки с изтекъл срок на годност, които се разпространяват в търговската мрежа. По време на разследването по случая, се оказва, че процеса по подмяна на срока чрез преетикиране се е извършвал именно там, след което стоките се продават в магазини, без търговците да са наясно със ситуацията.


След като схемата е разкрита, от екипa на предаването са уведомили органите на реда. Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР – Велико Търново, съвместно със служители от Областна дирекция по безопасност на храните – Велико Търново, са извършили проверка на склада и са иззели голямо количество стоки с изтекъл срок. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление.


Очаквайте повече подробности от разследването в серия репортажи в „Господари на ефира“ в следващите дни, от 23:00 часа, по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно