Архив Горещо

"Горещо" в дома на фолк дивата Емилия

1 коментар

45 дни след като роди наследник на Коко Динев, Емилия разкрива истината за любовния триъгълник Преслава-Коко Динев-Емилия (Горещо-5 юли)

45 дни след като роди наследник на Коко Динев, Емилия разкрива истината за любовния триъгълник Преслава-Коко Динев-Емилия.

В първата събота на юли телевизионният таблоид „Горещо” ще представи ексклузивен материал от дома на фолк дивата Емилия, където екипът на Венета Райкова бе първият журналистически екип, допуснат да заснеме новородения наследник на бизнесмена Коко Динев. След като през януари Емилия избра „Горещо”, за да разкрие кой е бащата на бъдещото ѝ дете, четиридесет и пет дни след раждането на малкия Иван певицата предпочете да го покаже за пръв път отново чрез Венета Райкова.

Изключително рядко звезда от ранга на Емилия допуска телевизионен екип в дома си толкова скоро след раждане.

Зрителите на „Горещо” ще имат уникалния шанс да видят фолк дивата в светлина, в която не са свикнали да я виждат – на жена, родила съвсем наскоро по естествен път и на майка, радваща се на първото си дете.

Емилия разкрива подробности от раждането на сина си Иван и признава, че без помощта на майка си и на майката на Коко Динев не би могла да се справи. Емилия разказва, че малкият Иван прилича повече на баща си, който отсега имал амбициите да го направи футболист, а не певец. Поп фолк дивата споделя, че едва напоследък е намерила малко време за себе си и се опитва да влезе отново във форма, за да поднови сценичните си изяви. За това ѝ помага майка й, която също взима участие в интервюто и разкрива какво дете е била Емилия и защо не иска внукът ѝ да прилича на дъщеря й.

За пръв път в ефир Емилия коментира и слуховете за връзката на Коко Динев с Преслава.
Каква майка е Емилия? Кърми ли все още малкия Иван и дали му пее, когато са сами? Заедно ли са още с Коко Динев и какъв подарък е получила от него веднага след раждането?

Ще се омъжи ли Емилия за Коко Динев и какво мисли за слуховете за връзката му с Преслава?

Отговорите на най-задаваните напоследък въпроси само в „Горещо”, събота, 5 юли 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“