Актуално В програмата

„Горещо” - Володя Стоянов разказва за мутренския си период

1 коментар

„Горещо” Володя Стоянов разказва за мутренския си период
„Горещо” Володя Стоянов разказва за мутренския си период

„Виктор Калев е един прекрасен актьор, който може да поразчупи малко самата сценка, да не съм представен така флегматичен - аз съм много в час човек, който е изчел един ТИР с книги!” – споделя Володя Стоянов пред Венета Райкова

Тази събота 18 октомври 2008 година гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Володя Стоянов. Певецът изненада Венета Райкова като дойде в студиото с китарата си и демонстрира лекотата, с която борави с различни музикални стилове като изпя дори Sweet Child in Time на Deep Purple.


„За голямата сцена ме откри Жоро Илиев!” - признава Войводата, както го наричат мнозина и разказва как са се запознали с Жоро Илиев и как един ден в Сандански дошли два Мерцедеса и го отвели в София в „Мираж”, за да му пее. Володя Стоянов признава, че не го е било страх тогава, дори напротив – чувства се щастлив и благодарен, че е станал свидетел на онези времена: „В тези среди или оживяваш и си тръгваш с много пари, или загиваш!” „Придворният певец” изпълнява в студиото на „Горещо” любимата песен на Жоро Илиев и разкрива много факти за големите босове. Според него много от певиците са били открити за голямата сцена от тях „Аз съм единственият певец с три куршума в микрофона!” – признава Володя Стоянов и разказва как една вечер Фатик прострелва три пъти микрофона му. Войводата разкрива защо жените толкова много харесват Коко Динев и разказва как на сватбата му с Анелия младоженците получили като подарък „Мерцедес” и апартамент от кума Жоро Илиев.

„И на Стоичков съм пял – от него имам сто долара!” – разказва Володя Стоянов и признава, че е много трудно да получиш бакшиш от Стоичков и че още пази банкнотата от 2000 лева, върху която Камата е оставил автографа си.

Володя Стоянов разкрива, че лично се познава и с Коце Маце, както твърди, че е всъщност прякорът му и дори е пял на сватбата му, която е обявена за сватбата на века и на която тортата била във формата на каляска с ликовете на кумовете Наско Сираков и Илияна Раева.
Войводата признава, че самият той е измислил артистичното име на Софи Маринова и разказва как една вечер, докато се забавлявали заедно с Глория, Тони Дачева, Сашка Васева и други изпълнители в известно заведение, от махалата по чехли докарали Софка, която впечатлила всички с пеенето си. На него му звучало много грозно името Софка и затова я нарекъл Софи.

Коя е любимата песен на Жоро Илиев и защо Фатик е прострелял с три куршума микрофона на Володя Стоянов? Как е станала катастрофата, в която загина певицата Румяна и защо Коце Маца е всъщност Коце Маце? Отговорите на всички тези въпроси само в „Горещо”, събота, 18 октомври 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

И още – Венета Райкова засне с личната си камера бременната в петия месец Христина и съпругът ѝ Здравко, който признава, че най-накрая е открил формулата за семейно щастие.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Тони Дачева в „Горещо”, 21 ноември, събота от 22:30 часа

Как се става милионер в „Горещо”?

Aнализ всички телевизионни предавания в Горещо

“Горещо”: Камелия за скандалното си отстраняване от ефир

“Горещо” представя “Чудoтворните икони, които бдят над България”