Архив Горещо

“Горещо” сбъдна мечтата на едно българско семейство

Добави коментар

Преди година, на шестия си рожден ден, “Горещо” обяви инициатива да сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете
Преди година, на шестия си рожден ден, “Горещо” обяви инициатива да сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете.

“Горещо” сбъдна мечтата на едно българско семейство


С помощта на едни от най-добрите специалисти в тази област младата двойка Снежана и Димо от Шумен получиха ин витро процедура. Двамата са заедно повече от 18 години, а от седем се опитваха да имат дете. След пет години неуспешни опити единственият вариант да имат собствено дете бе ин витро оплождане. Стойността на процедурата не им бе по силите, а фактът, че Снежа е със статут на временнопребиваваща в страната не им даде възможност да се възползват от подкрепа в лицето на фонда. Въпреки всичко те не се бяха отчаяли. Снежа сподели, че няколко пъти е сънувала детето си, без да вижда дали е момче или момиче. Затова “Горещо” реши да им помогне. Един от най-големите специалисти в областта на ин витро оплождането в България д-р Стаменов заедно със своя колега от Шумен д-р Димов – и двамата помогнали на много български семейства да имат дете - поеха грижата за Снежа и Димо...

“Горещо” сбъдна мечтата на едно българско семействоИ няколко месеца по-късно на бял свят се появиха две невероятни бебета - Боян и Данелия, които зрителите ще могат да видят тази събота. “Вече мечтите ни са на 300 процента сбъднати!” – казва Снежа. – “Тъй като не знаехме какво искаме – дали момиче, дали момче -  затова са и момче, и момиче!”

Първият в българския ефир телевизионен таблоид „Горещо” навърши седем години. Рожденият ден на предаването беше отбелязан с парти на 21 март в столичния клуб „Black Label”, а водещата на предаването Венета Райкова-Георгиева отново посрещаше гостите с микрофон в ръка. Събитието уважиха много от гостите, сядали на горещия стол и приятели на предаването. Тази събота зрителите ще се потопят за кратко в приятната атмосфера, която накара много от присъстващите да коменират пред камерите на „Горещо” новините и слуховете за себе си.

„Горещо”, събота, 26 март 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“