Архив Горещо

„Горещо”, събота, 10 април, 22:00 часа, Нова ТВ

Добави коментар

„Горещо” ще сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете, събота, 10 април, 22:00 часа


„Горещо” ще сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете, събота, 10 април, 22:00 часа


Първият в българския ефир телевизионен таблоид „Горещо” навърши шест години. Рожденият ден на предаването беше отбелязан с парти на 28 март в столичен клуб, а водещата на предаването Венета Райкова-Георгиева отново посрещаше гостите с микрофон в ръка. Събитието уважиха много от гостите, сядали на горещия стол и приятели на предаването. Тази година партито на „Горещо” имаше и кауза – да сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете! Гостите показаха своята съпричастност към идеята като вместо подаръци и цветя, дариха стойността им за каузата. В следващите издания на „Горещо” зрителите ще имат възможност да се запознаят със семейството и ще могат да проследят целия процес.

Биляна Йотовска също уважи събитието заедно с половинката си Митко ДимитровДа поздравят водещата лично дойдоха проф. Юлиан Вучков, журналистките Кристина Патрашкова и Маргарита Михнева, Дим Дуков, Жорж Ганчев със съпругата си, астроложката Оксана, Астор, Тони Стораро, ТВ водещата Никол, Елвира Георгиева със съпруга си д-р Николай Георгиев, Боян Расате, футболната съпруга Елена Тодорова и много други.

Въпреки доста напредналата си бременност Биляна Йотовска също уважи събитието заедно с половинката си Митко Димитров.

Приятната атмосфера накара много от присъстващите да коменират пред камерите на „Горещо” новините и слуховете за себе си. Кралицата на стрелкините-амазонки и ТВ водеща Диана Любенова споделя емоциите от участието ѝ в „Конан Варварина” и раздялата с предаването „На кафе”.
Бизнесменът Христо Сираков признава, че с Ирен Онтева са успели да постигнат разбирателство след участието му в „Горещо” и в момента двамата са в прекрасни отношения.

фолк дивата Андреа


„Аз викам на Кирчо – сто процента ще ме пита дали сме се разделили с Кубрат!” – признава фолк дивата Андреа и разкрива истината за отношенията си с известния боксьор.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов


Тризначките Вяра, Надежда и Любов
разкриват защо вече не са еднаква визия: „Решихме, защото един твой приятел – Мартин Карбовски – каза, че ако върже три кучета, ще изглеждат по същия начин като нас. Взехме да се обличаме различно – различни визии и коси – и има по-голям интерес! Вече това ни е новият ПР!”

Лили от Биг Брадър 3 споделя, че вече втори семестър учи магистратура по актьорско майсторство в София.

Денис Ризов коментира каква е вероятността да стане колега на Венета Райкова, след като във Фейсбук се появи група, която иска той да стане ТВ
водещ.

Исландската кралица Асдис Ран

Исландската кралица Асдис Ран споделя, че в момента пише книга и продуцира първата си песен и разкрива дали наистина се развежда със съпруга си.

„Горещо”, събота, 10 април 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“