Архив Горещо

Горещо: Крамър срещу Крамър в български вариант

Добави коментар

Журналистка Светослава Рудолф в "Горещо", която ще разкаже своята версия за развода си, за който разбира чрез писмо от съпруга си.
Тази събота, 7 юли от 22:15 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е известната журналистка Светослава Рудолф. Поводът за гостуването й обаче не е нейната кариера, а да разкаже своята версия за развода си, за който разбира чрез писмо от съпруга си.

журналистка Светослава Рудолф

“Още от самото начало смятам, че стана някакво активно мероприятие срещу нас, тъй като аз не съм и мислела да се развеждам – нито съм искала, нито съм провокирала такова нещо. За мъжа ми не съм точно сигурна какво се случи, защото според мен някой му подхвърли някаква информация някъде около Нова година. След това – поне той така твърди – бил наел някакви хора да ме следят и да ме подслушват. Ама преди това имало месеци наред някакви други, които са ме следили и са ме подслушвали... Според мен става дума за престъпна група – от тези, които преди са отвличали, защото аз бях чувала, че мъжът ми е в списъка на тези, които трябва да бъдат отвлечени навремето. И понеже това вече престана, сега тези групи се насочват към хора, които по друг начин трябва да бъдат изнудвани за пари. И така стана – започнаха да му се обаждат някакви хора от скрит номер...”

Светослава Рудолф разказва за семейния си живот, за отношението на съпруга й към нея по време на брака им и сега, когато са в развод.
Тя споделя, че не няма никакви претенции към съпруга си, но ще се бори за децата си с всички сили и средства: “Аз искам децата да са си при мен. Иначе ще им издера очите на всичките тези наоколо...”

Влади Данаилов

Тази събота в “Горещо” Влади Данаилов разказва защо се върна завинаги в България и каква е мисията му тук. “Трябва да оставим нещо! Това, което остава е мъдростта! Ние трябва да правим всички неща, за да получим мъдрост.” Той разкрива играе ли роля в опита си да проповядва и има ли конспирация в поведението му. Влади говори за детството си в Америка и за отношенията с баща си Стефан Данаилов.

„Горещо”, събота, 7 юли 2012г., 22:15 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова