Предавания Ток - шоу

Горещо

1 коментар

Горещо с автор и водещ Венета Райкова е първият в българския ефир телевизионен таблоид. Това е вариант на лъскаво списание, който едновременно информира, развлича и коментира.
Венета Райкователевизионен таблоид, 2004

“Горещо” с автор и водещ Венета Райкова е първият в българския ефир телевизионен таблоид. Това е вариант на лъскаво списание, който едновременно информира, развлича и коментира. В „Горещо” има репортажи от светски събития, коментарни материали и интервю с основен гост от политическия, културен или артистичен елит, както и новини от световния шоубизнес.

“Горещо” е приятно бягство от всекидневието, по време на което се научават интересни подробности за живота на хората, които ни интересуват, малко известни факти и пикантни подробности от живота на светските личности.

Венета Райкова не разказва клюки – тя задава въпроси, които други не смеят да зададат и чиито отговори палят въображението и любопитството на зрителя. Горещите въпроси, които правят от зрителя свидетел, а не жертва на слухове, се задават от първо лице единствено число и право на запитания е да не отговаря. Дръзките материали и смелите сравнения карат зрителите да погледнат с други очи на известните личности и да се забавляват както с никое друго подобно предаване.

Известна с телевизионната си биография, водещата е с непогрешим нюх към актуалните истории и силно развит усет към скандалното и интересното около дадена личност. Любим изповедник на известните личности, за нея нищо не остава скрито. Именно съчетанието от пробивност, неспиране пред обикновените пречки и богатата осведоменост относно личностите, с които се занимава предаването, я прави най-подходящият и единствен възможен водещ на предаването.
Вариантите за име на предаването бяха около двадесет, всичките съобразени със съдържанието и спецификата на предаването, както и с характера на водещата. Фаворит на екипа беше името “Някои го предпочитат горещо”. Олга Лозанова от Нова телевизия предложи да се казва просто “Горещо”. На името беше направен нумерологичен анализ и то се оказа подходящо, с положителни вибрации и число 2, което означава просперитет и финансово благополучие. А “Горещо” с Венета Райкова е с число 1, което означава влияние, лидерски позиции, еталон, по който другите се ръководят.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“