Актуално В програмата

„Голямото преследване“ се завръща на 6 февруари с втори сезон и нов преследвач

Добави коментар

С втори сезон и нов пети преследвач на 6 февруари в ефира на NOVA стартира телевизионната игра за ум и ловкост „Голямото преследване“.

От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще отправя предизвикателства под формата на интересни въпроси към участниците в студиото, които ще трябва с бързи реакции и хладнокръвие да дадат верния отговор. Срещу тях ще се изправи А отборът на знанието със специално ново попълнение – тайнствен преследвач, който зрителите вече са виждали в първия сезон на шоуто, но в ролята му на участник.

„Щастлив съм, че „Голямото преследване“ спечели сърцата и умовете на нашите зрители. Във втория сезон разширяваме кръга на дамското присъствие с новия преследвач – Белла Донна. Това е момиче, което стартира в първия сезон като участник, направи ни силно впечатление и вече е част от отбора на преследвачите. Искаме зрителите да се забавляват“, сподели водещият Ники Кънчев в интервю пред репортера Дилян Калчев за „Здравей, България“.

Текст от potv.bg
Любомир Братоев (Мъдрецът)

Любомир Братоев (Мъдрецът)

Пламен Младенов (Професорът)

Пламен Младенов (Професорът)

Миглена Драганова (Дама Пика)

Миглена Драганова (Дама Пика)

Мартин Иванов (Черният рицар)

Мартин Иванов (Черният рицар)

Останалите членове на елитния отбор от най-знаещите хора в България се завръщат с обновена стилна визия, но със същите безспорни знания. Миглена Драганова (Дама Пика), Любомир Братоев (Мъдрецът), Пламен Младенов (Професорът) и Мартин Иванов (Черният рицар). Всеки от тях разполага с широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения. Ще успеят ли участниците да ги надхитрят, предстои да разберем в новите епизоди на телевизионната игра.

Вторият сезон на Голямото преследване гарантирано ще донесе много положително настроение за зрителите, които ще станат свидетели на неподправената емоция на участниците и запомнящи се битки срещу петимата преследвачи. Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена, а броят на въпросите в едно предаване може да достигне до 210.

Гледайте „Голямото преследване“– от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Голямото преследване

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

Неочаквани обрати и впечатляваща печалба в „Голямото преследване“

„Голямото преследване“ започва тази вечер

NOVA представя първокласни продукции през есенния телевизионен сезон