Актуално Какво ще се случи...

Голяма изненада на финала на “All Inclusive”

Добави коментар

Емоционални разкрития и вълнуващи изненади очакват героите във финалния епизод на „All Inclusive“ този петък.

Денят на развода на Хаджикосеви чука на вратата, но Емил не е в състояние да тръгне за съда, а темпераментната Елица е твърдо решена да сложи точка на брака си, превърнал се в агония. Вики е много разстроена, а Сашко иска да ѝ помогне на всяка цена и готви нов план. Дали ще успее, кои са тайните козове на враждуващите страни и какъв обрат ги очаква в съдебната зала?

Битката за надмощие в хотела на Хаджикосеви неусетно въвлече в цялата война и другите две семейства. Те се разделиха на женски лагер (в подкрепа на Елица) и мъжки – в помощ на Емил. Неминуемо напрежението и конфликтите се пренесоха в отношенията между Чобанови и Сиромашки и дори ги наведоха на мисли за раздяла. Изненадващо Христо и Елена поискаха развод от половинките си, но какво ще се случи от тук нататък и каква е съдбата на семействата?

Христо разкрива, че дъщеря му е станала жертва в схемата на Златка. Надя е предала амфората точно в нейните ръце, приемайки я за част от групата на археолозите. Вбесен, той осъзнава, че не само е пропуснал личния си шанс за забогатяване, а древната реликва изобщо не е преминала в ръцете на държавата, както настояваше Надето. Има ли начин Христо да промени стореното, преди да е станало късно или ситуацията ще се преобърне по най-неочаквания начин?

Сред многото вълнения Надя ще разбере колко струва любовта ѝ с Мартин, Евдокия ще научи още един урок по прошка, а всички заедно ще изживеят най-изненадващото събитие, което ще ги свари неподготвени и ще промени живота им. Какво точно очаква героите във финалния епизод от втория сезон на “All Inclusive”, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“