Актуално В програмата

„Голямото раздаване на Опра“, “И звездите искат да отслабнат” , „Още ги бива” по Нова+

Добави коментар

„Голямото раздаване на Опра“, “И звездите искат да отслабнат” , „Още ги бива” - 3 нови риалити шоута започват по Нова+
„Голямото раздаване на Опра“
„Голямото раздаване на Опра“ (Oprah's Big Give) стартира от 20 септември в ефира на кабелния канал Нова+. Победителят в риалити експеримента, в който целта е да се помогне на хора, изпаднали в беда, получава 1 милион долара.


“И звездите искат да отслабнат”
“И звездите искат да отслабнат” (Celebrity Fit Club USA) е друг, нов за нашия пазар, риалити формат. Според регламента му 8 звезди с наднормено тегло се разделят на два отбора и се изправят пред предизвикателството - да се отърват от излишните килограми за 14 седмици.

Шоуто не е посветено само на диетите и упражненията, твърдят от екипа на кабеларката у нас. „И звездите искат да отслабнат“ било пълно със суета, съперничество, сълзи, гневни изблици, сривове и предизвикателства, които ще покажат известните в съвсем нова светлина, а промяната ще става пред очите на зрителите.

 „Още ги бива”

Третото ново риалити, което Нова+ пуска този сезон, е „Още ги бива”. То търси новото лице на модната индустрия – жена над 35 г., която носи в себе си достатъчно изисканост и звездно излъчване, за да се превърне в новия супермодел. Бива ли ги още дамите над 35 години и как дори на тази възраст можеш да влезеш в най-големите модни списания – всичко това само в шоуто She's Got The Look по Нова+. Тв каналът стартира в средата на май и е посветен изцяло на риалити програмите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Още ги бива , И звездите искат да отслабнат , Голямото раздаване на Опра

Още ги бива

И звездите искат да отслабнат

Голямото раздаване на Опра