Актуално В програмата

„Голямото раздаване на Опра“, “И звездите искат да отслабнат” , „Още ги бива” по Нова+

Добави коментар

„Голямото раздаване на Опра“, “И звездите искат да отслабнат” , „Още ги бива” - 3 нови риалити шоута започват по Нова+

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

„Голямото раздаване на Опра“
„Голямото раздаване на Опра“ (Oprah's Big Give) стартира от 20 септември в ефира на кабелния канал Нова+. Победителят в риалити експеримента, в който целта е да се помогне на хора, изпаднали в беда, получава 1 милион долара.


“И звездите искат да отслабнат”
“И звездите искат да отслабнат” (Celebrity Fit Club USA) е друг, нов за нашия пазар, риалити формат. Според регламента му 8 звезди с наднормено тегло се разделят на два отбора и се изправят пред предизвикателството - да се отърват от излишните килограми за 14 седмици.

Шоуто не е посветено само на диетите и упражненията, твърдят от екипа на кабеларката у нас. „И звездите искат да отслабнат“ било пълно със суета, съперничество, сълзи, гневни изблици, сривове и предизвикателства, които ще покажат известните в съвсем нова светлина, а промяната ще става пред очите на зрителите.

 „Още ги бива”

Третото ново риалити, което Нова+ пуска този сезон, е „Още ги бива”. То търси новото лице на модната индустрия – жена над 35 г., която носи в себе си достатъчно изисканост и звездно излъчване, за да се превърне в новия супермодел. Бива ли ги още дамите над 35 години и как дори на тази възраст можеш да влезеш в най-големите модни списания – всичко това само в шоуто She's Got The Look по Нова+. Тв каналът стартира в средата на май и е посветен изцяло на риалити програмите.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Още ги бива , И звездите искат да отслабнат , Голямото раздаване на Опра

Още ги бива

И звездите искат да отслабнат

Голямото раздаване на Опра