Архив Горещо

Голямата тайна на Митьо Пищова в „Горещо”

Добави коментар

Голямата тайна на Митьо Пищова в „Горещо”, събота, 19 февруари от 22:00 часа
Голямата тайна на Митьо Пищова в „Горещо”Тази събота, 19 февруари от 22:00 часа в телевизионния таблоид „Горещо” Митьо Пищова разказва от болничното легло във Велико Търново за преживения инфаркт – каква е причината, какво е преживял в дните след него и какви са последствията.

“Сънувах целия си живот на лента... Сънувах как майка ми тръгва по един път... Днес може да се каже, че Митьо Пищова е уплашен – много уплашен. Видя два пъти смъртта, бори се седем дни между живота и смъртта и Митьо Пищова може би ще бъде нов човек!”

След срещата си със смъртта Митьо Пищова признава, че най-голямата тайна в живота му е коя е майката на сина му. По нейна молба повече от 30 години той пази в тайна името на жената, от която има дете: “Цял живот страдам в името на детето си. И никога не съм бил щастлив!” След преживяното, в болницата Митьо Пищова чува от сина си думите “Обичам те!”: “Собствената ти плът и кръв да ти каже след 30 години, че те обича – това нещо е най-голямата награда за един родител!”

Вера Кочовска Дни след като големият български феномен Вера Кочовска напусна този свят, “Горещо” ще припомни откъси от интервюто й пред Венета Райкова.

“Никой не е виновен, че съм избрана!... На 13-годишна възраст стана катастрофа с мене. Тежка катастрофа... Аз отидох горе... Там ми дадоха всичко!... Те знаят кого са избрали, защо и как! Но околните не ме слушат – българите... Ние сме като кораб, обвит в мъглата на неизвестността. Ние забравихме какво е доброта, какво е честност, какво е порядъчност... Да помогнеш на някого – ние забравихме!... Хората трябва да започнат да се усмихват повече – вътре в себе си, да забравят злината и да почнат с добро!”

„Горещо”, събота, 19 февруари 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“