Актуално В програмата

Голямата тайна на Дони и Нети - във “В джаза събота вечер” по bTV

Добави коментар

Каква е голямата и отдавна пазена тайна на Дони и Нети ще разкрият самите те в коледното издание на “В джаза събота вечер” по bTV.
Каква е голямата и отдавна пазена тайна на Дони и Нети ще разкрият самите те в коледното издание на “В джаза събота вечер” по bTV.  Известното семейство ще гостува на Вили Сечкова навръх празника и ще разкаже за любовта, театъра и музиката, за Непал и Индия, както и за още много интересни и забавни моменти от техния съвместен живот. Двамата ще покажат и новия си клип, сниман на няколко континента.

В студиото на “В джаза събота вечер” ще присъстват още две личности. Eдната от тях ще е специалната изненада за Дони и Нети, а втората - един тайнствен човек, когото зрителите на bTV обаче няма да видят. Кой е той ще стане ясно в шоуто на 25 декември, от 22:30 часа.

За празничното настроение ще се погрижи и група “Акага”
- другите специални музикални гости на „В джаза събота вечер”, които са приготвили едно ново коледно парче в типичното за тях мелодично фънки джаз звучене!

Както винаги, Вили Сечкова ще зарадва аудиторията и със зашеметяваща визия. Противно на очакванията, красивата водеща няма да се появи, облечена като Снежанка, а ще блесне с уникална рокля на героинята на Сара Джесика Паркър – Кари Брадшоу, от хитовия сериал “Сексът и градът”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В джаза събота вечер , Виолета Сечкова

Вили Сечкова и Антония Петрова ще се борят за титлата „Най-красиви крака”

Анелия няма мъж до себе си и е отдадена на кариерата си

Ивайла Бакалова пази в тайна мъжа до себе си

Крум пее балада в „В джаза събота вечер”

Вили Сечкова руса за Евгени Минчев !