Актуално В програмата

Голямата любов на внука на Димитър Димов – тази неделя в „Търси се“

Добави коментар

На Гергьовден, 6 май от 11:00 ч. в студиото на „Търси сe“ по bTV ще бъде не просто празнично, но много забавно и по женски очарователно с актрисата Весела Бабинова.

На Гергьовден, 6 май от 11:00 ч.  в студиото на „Търси сe“ по bTV ще бъде не просто празнично, но много забавно и по женски очарователно с актрисата Весела Бабинова.

 

Първата среща за нея в ефир ще бъде с най-добрата ѝ приятелка Луиза Григорова, с която са като сестри. Двете се запознават в НАТФИЗ и по думите им няма нещо, което да не са си казали по между си. По-хубавото е, че след като са преживели трудни моменти, сега и двете са открили любовта.

 

Добави описание


Голямата любов на Весела е Лило Петров, син на Теодора Димова и внук на Димитър Димов. От почти две години Веси и Лило са лудо влюбени. За нея той казва, че я преоткрива всеки ден и все повече я заобичва, защото не е срещал човек като нея – забавна, искрена и истинска. Споделя, че за него тя е като книга, която разлиства лист по лист всеки ден.

 

И Весела, и Лило си мислели, че никога няма да срещнат своята половинка, тъй като преди това имали несполучливи връзки. Преди да станат гаджета, се опознали като хора и приятели.

 

В „Търси се“ родителите на Весела – Жасмина и Александър, казват, че дъщеря им от малка е имитирала техни приятели, но никога не са вярвали, че ще стане актриса и че това я влече. След първото ѝ представление в НАТФИЗ майка ѝ признава, че не е могла да я познае, тогава я преоткрива и вижда в друга светлина.

 

Добави описание

 

Родителите разкриват и една от страстите на Веси и Лило – двамата обичат да експериментират в кухнята, от което се възползвали само те, тъй като често ги канели на вечеря.

 

Актьорите Владимир Зомбори и Петко Венелинов, колеги на Весела от Малък градски театър „Зад канала“, разказват колко голям критик е тя на тези, които не пишат правилно на български език. Затова ѝ пускали само гласови съобщения. Всички хвалят нейните качества да пее, танцува и имитира.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV